... všetko o BMW ...
Bikemann napísal:
to ti kde robili?
lebo ja ked som daval v ba narovnat disky a nalakovat kesoval som 400E!!!
FaMart napísal:Musím pridať koment. Včera sme ťa videli a počuli a je to masaker. Veľmi pekne si to vyskladal
Macko napísal:Caw zelo, uz viac krat som videl tuto tvoju bestiu v LC a okoli, minule som si ju vyfotil pred tescom, ked bol Fest na ruzinej uz tam som ho obdivoval na parkovisku ale vtedy som este nevedel o co ideauto je uzasne, kiezby sa aj mne podarilo nieco take zohnat
no mne bude stacit TDS-ko ale co sa tyka vyzoru je krasne, motor iste ide popici ale viezt by som sa v tom radsej nechcel lebo by som zacal pokukavat aj ja po V8 ale to by som asi nevladal chovat kks
![]()
![]()
V8 tank forever
![]()
![]()
bassspencer napísal:veľmi pekná hračka gratulujem ti a uži si jej ... ja chcem tiež čierné =l ..
blesk napísal:tie casy co si nameral (5,85 0-100, 21,nieco 0-200) hodne dobre to je lepsie ako ma papierovo M5. inak tiez sa pridavam k obdivovatelom:-) dnes ked su na niektorych okruhoch rychelsjsie take divne veci ako X6M ako M6 tak sa mi uz nejavia take divne skrupiny a 6bod pasy v aute s tapecmi v kozi a dreve. Prajem nech nadalej robi radost