... všetko o BMW ...
Zelo ZH napísal:Ale vsetko bude za chvilku ok, disk by mal prist do konca aprila a to rovno objedname aj gumy.. len sa este rozhodujem ci obujem nieco normalne alebo rovno Toyo R888.... Neviem ci este budem s autom normalne jazdit, alebo nie... vsetko zavisi od toho a druha vec je ze za par dni zacina serial Tatry donau cup a tam by boli vhodnejsie tie Toya
Bikemann napísal:
kolko stoji jeden disk?? lebo ten disk by sa dal v pohode opravit :)
Zelo ZH napísal:
NO neviem ci by sa dal opravit v pohode, mam zle skusenosti so zvaranim takych kvalitnych diskov... Mame doma jedny co vzdy po zavareni praskli... a to su disky origo M3 E46... a ak mam dat 100€ za zvaranie a dalsich 200 za striekanie vsetkych kolies, lebo to jedno by sme netrafili ani nahodou tak to si rovno za 450 € objednam nove a bez starosti a strachu ze mi to praskne a ja vyhodim 300€ do smeti...
cobra11 napísal:
za opravenie disku das max. 60€ tu v BA
doniesol som tam aj horsi disk, kde aj luce boli pohnute a platil som 65€ s lakovanim a nazutim novej gumy.
FastHaly napísal:stolik z prasknuteho disku ?? to by nemci nikdy neurobili , oni by si kupili dvadsat novych a s toho by si jeden vybrali , omg vsak tu ti len chceli chalani poradit a ty hned si sa rozpisal jak by ti tu neviem co daliale inac pekna E34 , som zvedavy ked poladis motor
ViktorDDD napísal:súhlasím, hlavne ak to robíš na závody tak neni čo riskovať
cobra11 napísal:
za opravenie disku das max. 60€ tu v BA
doniesol som tam aj horsi disk, kde aj luce boli pohnute a platil som 65€ s lakovanim a nazutim novej gumy.