... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Zelo ZH
Autor témy

Re: BMW 540i 6q saloon M paket (zelo family)

Sobota, 3. Apríla 2010, 18:31

No s tymi 4 dverami vela nenarobim, ale ostatne je uz len otazka casu.. zadne sedacky tam nebudu vobec, aj tak sa nedaju pouzit a to drevo tiez pojde... bude carbon
BMW E34 540i 6q Saloon M paket
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

Bikemann

Utorok, 6. Apríla 2010, 11:09

Zelo ZH napísal:
Ale vsetko bude za chvilku ok, disk by mal prist do konca aprila a to rovno objedname aj gumy.. len sa este rozhodujem ci obujem nieco normalne alebo rovno Toyo R888.... Neviem ci este budem s autom normalne jazdit, alebo nie... vsetko zavisi od toho a druha vec je ze za par dni zacina serial Tatry donau cup a tam by boli vhodnejsie tie Toya

kolko stoji jeden disk?? lebo ten disk by sa dal v pohode opravit :)

Zelo ZH
Autor témy

Utorok, 6. Apríla 2010, 19:56

Bikemann napísal:

kolko stoji jeden disk?? lebo ten disk by sa dal v pohode opravit :)

NO neviem ci by sa dal opravit v pohode, mam zle skusenosti so zvaranim takych kvalitnych diskov... Mame doma jedny co vzdy po zavareni praskli... a to su disky origo M3 E46... a ak mam dat 100€ za zvaranie a dalsich 200 za striekanie vsetkych kolies, lebo to jedno by sme netrafili ani nahodou tak to si rovno za 450 € objednam nove a bez starosti a strachu ze mi to praskne a ja vyhodim 300€ do smeti...
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

cobra11

Utorok, 6. Apríla 2010, 21:29

Zelo ZH napísal:

NO neviem ci by sa dal opravit v pohode, mam zle skusenosti so zvaranim takych kvalitnych diskov... Mame doma jedny co vzdy po zavareni praskli... a to su disky origo M3 E46... a ak mam dat 100€ za zvaranie a dalsich 200 za striekanie vsetkych kolies, lebo to jedno by sme netrafili ani nahodou tak to si rovno za 450 € objednam nove a bez starosti a strachu ze mi to praskne a ja vyhodim 300€ do smeti...

za opravenie disku das max. 60€ tu v BA
doniesol som tam aj horsi disk, kde aj luce boli pohnute a platil som 65€ s lakovanim a nazutim novej gumy.

Zelo ZH
Autor témy

Utorok, 6. Apríla 2010, 23:42

cobra11 napísal:

doniesol som tam aj horsi disk, kde aj luce boli pohnute a platil som 65€ s lakovanim a nazutim novej gumy.

A co to bolo za koleso? Lebo toto fesaci je OZ ultraleggera HLT, co znamena High Light Technology, je to specialna lahka a tvrda zliatina hlinika, cim by mi to asi tak zavarili, hm? Myslite si ze som idiot a neskusal som to takto riesit? a za dalsie, to lakovanie.... nikto mi nikdy netrafi odtien toho kolesa, je to matna farba bez laku.... a ja neznesiem ziadnu odchylku v odtieni, preto som rovno objednalk nove koleso... ak ho niekto chce ja mu ho predam a nech si ho da spravit

Toto je presne typicky slovenske... dotrepat totalku a lepit to aby to nejak bolo... Nejaky nemcur by sa nedrbal s opravovanim kolesa, so zabavackami okolo toho, ale spravil to co ja, kupil nove.

P.S. chcem na to asi obut poloslicky a na tych sa nechodi v nedelu do kostola... CIze asi nebudem ryskovat zvarany disk!!!

Boha, ale som sa rozpisal... Inak z toho mojho rozbiteho kolesa budem mat skleneny stolik, mozno sem dam potom fotky
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

M3driver
Kraj: Bratislavský

Streda, 7. Apríla 2010, 08:06

ty Zelo, uplne s tebou suhlasim. hlavne s tym stolikom. to bude pekny stolik. mna to napadlo ked som mal KO tie takmer nove ATS po druhej buracke na E36, ale nakoniec to islo z domu tak ako to bolo...

nahodis nakoniec tie Toyo? das potom referencie ako sa s tym jazdi na normalnych cestach. moje predne zacinaju byt na odpis a po sobote uz aj budu. :wink:
M3 -> Ducati

FastHaly
Kraj: Košický

Streda, 7. Apríla 2010, 16:33

stolik z prasknuteho disku ?? to by nemci nikdy neurobili , oni by si kupili dvadsat novych a s toho by si jeden vybrali , omg vsak tu ti len chceli chalani poradit a ty hned si sa rozpisal jak by ti tu neviem co dali #-o ale inac pekna E34 , som zvedavy ked poladis motor =D>

Zelo ZH
Autor témy

Streda, 7. Apríla 2010, 23:07

FastHaly napísal:
stolik z prasknuteho disku ?? to by nemci nikdy neurobili , oni by si kupili dvadsat novych a s toho by si jeden vybrali , omg vsak tu ti len chceli chalani poradit a ty hned si sa rozpisal jak by ti tu neviem co dali #-o ale inac pekna E34 , som zvedavy ked poladis motor =D>

Ako v pohode, len vies uz na predoslej strane som sa k tomu viac krat vyxjadroval, ze preco to nejdem dat opravovat a stale to asi nieje jasne, jednoducho chcem novy disk a hotovo... A je mi jedno z coho si bude robit stolik nemcur, ja som pisal o tom co si nemcur da na auto namiesto prasknuteho disku...

P.S. este k tomu disku, kamarat zistoval uz kvalitara u nas v závode (vyraba sa tu hlinik uz zopar rokov) a ten povedal nieco v tom zmysle ze by bolo zlozite hladat zliatinu hlinika ktorou by sa to dalo zvarit a ozaj by to drzalo... ked by mi to zvarili normalne, ako zvaraju lacne kolesa tak by to drzalo, ale jedna mensia rana na spravne miesot a cele to co by mi privarili by odpadlo ako nic... a zase hladat spravnu zliatinu na zvaranie by mohlo vyst na take prachy, ze by som si mohol rovno kupit celu sadu novych diskov...

Dufam ze toto je dostatocne vysvetlenie, preco neminim dat zvarat moje koleso a preco som objednal nove
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 8. Apríla 2010, 07:09

súhlasím, hlavne ak to robíš na závody tak neni čo riskovať
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Zelo ZH
Autor témy

Štvrtok, 8. Apríla 2010, 12:18

ViktorDDD napísal:
súhlasím, hlavne ak to robíš na závody tak neni čo riskovať

No presne, riskovat ze mi v zakrute pri 100km/h rupne disk velmi nechcem.. nestalo by mi zato rozmlatit cele auto pre blby disk
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

Zelo ZH
Autor témy

Sobota, 10. Apríla 2010, 20:30

Dnes sme zase trochu porobili na autiaku... Trochu ma uz hnevala moja vodna pumpa, uz bola aj hlucna, tak som sa konecne rozhodol ju vymenit aj s termostatom co sa mi uz asi 3 mesiace valali doma... Po vymene konecne zmyzlo popiskovanie sod kapoty
Prílohy
P3100112.JPG
P3100113.JPG
P3100114.JPG
P3100115.JPG
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

Zelo ZH
Autor témy

Sobota, 10. Apríla 2010, 20:33

A ked som sa uz v aute vrtal tak som vymenil aj nadrzku na ostrekovac aj s novym tieniacim plechom.. len skoda ze mi este stale mizne voda z nadrzky.... ale uz viem kade, cez motorcek... sice som tomu nechcel veriet, ale je to tak.... nevaaaa kupime nove oba.. aj na intensiv
Prílohy
P3100116.JPG
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

Zelo ZH
Autor témy

Sobota, 10. Apríla 2010, 20:35

A dnes smoj posledny prispevok... na fotke je vidno co ostalo v autiaku po mojom predposlednom vylete z cesty... teda z letiska na slalome, este na jesen minuleho roka... vtedy si to odniesom predny M paket naraznik
Prílohy
P3100111.JPG
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

Bikemann

Sobota, 10. Apríla 2010, 20:43

cobra11 napísal:

to ti kde robili?
lebo ja ked som daval v ba narovnat disky a nalakovat kesoval som 400E!!!

FaMart
Auto: mx-5
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 18. Apríla 2010, 17:39

Musím pridať koment. Včera sme ťa videli a počuli a je to masaker. Veľmi pekne si to vyskladal
HF motorsport

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 18 neregistrovaných