... všetko o BMW ...
dE46nis napísal:farba je super taku ma aj mimo z galanty. pekne napredujes. tie manzety su paradne.
 Calypsorot
  Calypsorot Byzanz orange
  Byzanz orange  

. Mame s kamosem jeden navic ale ten je na 2,8 a navic ho mame jako zalozni ale jestli chces muzu se ti poptat u kamose v nemeckujestli tam kluci od nej nebudou mit neco za rozumnou cenu.
. Mame s kamosem jeden navic ale ten je na 2,8 a navic ho mame jako zalozni ale jestli chces muzu se ti poptat u kamose v nemeckujestli tam kluci od nej nebudou mit neco za rozumnou cenu.19Bacil89 napísal:pridavam este jednu so susedovym starym autom

[/quote]
[/quote] mne sa lubi
 mne sa lubi  sused tie vymeny moc nevychytal lebo ten opel nebol podla mna lepsi ako toto a teraz ma taketo iste len karosarsky v horsom stave a este k tomu to aj oprel a teraz je to uz uplne na kkt. neva sak zas vymeni (jak ponozky)
 sused tie vymeny moc nevychytal lebo ten opel nebol podla mna lepsi ako toto a teraz ma taketo iste len karosarsky v horsom stave a este k tomu to aj oprel a teraz je to uz uplne na kkt. neva sak zas vymeni (jak ponozky) 
JOKO020 napísal:MimoCalypsorot
DusinasByzanz orange
Masa31 napísal:Musim rict ze tvú pribeh me hodne mco pobavil v praci. Ta barva je pekna cerveny baworaci sou proste pecka.
Pekne se staras a verim ze se toho samosvoru dockas. Mame s kamosem jeden navic ale ten je na 2,8 a navic ho mame jako zalozni ale jestli chces muzu se ti poptat u kamose v nemeckujestli tam kluci od nej nebudou mit neco za rozumnou cenu.

asi aj ja si spravým takýto zoznam,lebo aj ja mám kadejaké plany a vždy na niečo zabudnem
 asi aj ja si spravým takýto zoznam,lebo aj ja mám kadejaké plany a vždy na niečo zabudnem 

ale zas polovica tych veci pojde raketovo, lebo ich mam nakupene alebo sa v blizkej dobe chystam. Najviac sa bojim okien
 ale zas polovica tych veci pojde raketovo, lebo ich mam nakupene alebo sa v blizkej dobe chystam. Najviac sa bojim okien

no a nakoniec ked sme nasadzovali silent na to nedokoncene rameno tak sme ho pre istotu po velkom boji nasadili opacne takze sme to mohli davat znova dole. fak fak fak
 no a nakoniec ked sme nasadzovali silent na to nedokoncene rameno tak sme ho pre istotu po velkom boji nasadili opacne takze sme to mohli davat znova dole. fak fak fak  ale dakujem chalanom za pomoc, prijemne straveny den akurat som strasne zniceny.
 ale dakujem chalanom za pomoc, prijemne straveny den akurat som strasne zniceny. kupil som si nove kolieska, nie su to tie co som chcel ale tie raz mozno este pridu takze zatial sa budem vytesovat z tychto. no a v sobotu som bol kuknut aj fuserov z E36crew oproti ktorym vyzeram ako offroad
 kupil som si nove kolieska, nie su to tie co som chcel ale tie raz mozno este pridu takze zatial sa budem vytesovat z tychto. no a v sobotu som bol kuknut aj fuserov z E36crew oproti ktorym vyzeram ako offroad 

paradne auto dakedy dame meet ked budem mat už aj ja
 paradne auto dakedy dame meet ked budem mat už aj ja