Nazdars frajeri, v novembri som kupil totok isko ta teraz som sa rozhodol ze si tu zalozim daky ten dennicek kde budem pisat zubkovej vile o nove diely a mozno si raz najdem rano pod vankusom samosvor alebo ine dobroty na papanie. auto som si kupil samozrejme aby som bol strasne seksi a neodolatelny pred damami (ejkejej zlatokopkami) ale nakoniec som zistil ze by muselo mat aspon o 10 rokov menej takze mi neostava nic ine iba sa na nom obcas povozit a urobit daku tu 360tku okolo budky pred tescom v tomto krasnom pocasi. biedny to zivot. auto som kupoval zhodou okolnosti od kamarata a keby pockam 2 mesiace tak ho nekupim lebo teraz je na nemenovanom portali krasne isko v Mpakete so samosvorom atd, isto ste ho videli. ale co uz :) budem narabat s tym co mam. kamarat mi tvrdil ze tam vymenil vsetky remene, brzdovu kvapalinu, chladiacu kvapalinu, stabilizatory secky, aj tlmice, zadne pruziny su nove a predne pouzite z ineho iska ktore pobozkal na dialnici v retazovke a sportova vlozka filtra ci jak sa to ma pisat. tusim este nieco splietal co tam vymenil ale uz som ho nepocuval lebo som mal v ociach tento vyraz

a chcel som len nasadnut a brazdit cesty. tehla ma daky short shift ci co, zevraj je to dobre ked chcete zene chytat stehna a nechcete mrhat casom na radenie. (tehla preto lebo ma taku farbu v kupnej zmluve a je hranate). ma to dokonca palubny pocitac ale neni tam ziadna hra tak to neviem co je za pocitac. ujo z STK mu povedal ze do dalsej stk zrejme odidu predne silentbloky na naprave

. inac z mechanickeho hladiska by som aj povedal ze som pokojny, nebucha, neklepe, plynulo si frci, neprehrieva sa bla bla bla.

pridavam este nejake fotky z inzeratu na letnych kolesach