No po dlhej dobe pridám konečne niečo nové.
Prvá lyžovačka na, ktorú som zobral moje obúchadlo a hneď dôvod na opravovanie

. BMW - ako môj dobrý kamarát (tiež bmwéčkar) hovorí - Budem Mať Wýdavky.
K veci; celý čas auto fičalo super. Zimné štarty nádhera, ako by sa patrilo na benzín... Každodenné driftovanie hore aj dolu na chopok, no raj pre RWDriverov. Okolo predohrabov, ktorí zapadli po ceste na chopok sme len tak prefičali driftom

. Plné auto automobilárov, len sme sa kochali ako tie rovnice na stúpavosť zadokoliek platia aj v realite. Tam si mohli všetci predokolkári múdri užiť ako je skvelé mať v zime predohraba...
No ale nebolo by to BMW keby sa niečo nestalo. Posledný deň lyžovačky ideme dolu z kopca a za jazdy sa otvoril kufor. Po zastavení a pribuchnutí som zistil, že nejde otvoriť. Jediné, čo na to pomáhalo bolo zapnúť a vypnúť zapaľovanie. Pri tom ako kľúč skočil do nulovej polohy vždy otvorilo aj kufor. Po ceste cez Brezno mi na tých "rozfakovaných" cestách stále otváralo kufor a hneď ho aj pribuchlo... našťastie sme nič nevytratili. Po zastavení som našiel poistku ktorá napájala zámok a domov sme išli bez nej. Je to skvelá poistka! Vďaka tomu, že bola von nešlo osvetlenie interiéru ale čo je horšie, že na diaľnici keď som dosť nutne potreboval umyť okno, stlačím páčku a nič, stierače nasucho. Paráda

tak som sa hral na slepú babu po prvú benzínku.
Po návrate domov som to rozobral plný elánu... Začal som merať, skúšať. Jediné čomu to prisudzujem, že zadný mikrospínač sa spínal kvôli premačkanej gume na otváranie kufra a ešte aj kontakt v konektore zadnej lišty bol asi zatečený. Celý čas bol tuhý mráz ale posledný deň pri odmäku asi natieklo do zadných dverí a slaná voda urobila svoje. ASI... Po precontoxovaní konektorov a self upgrade mikrospínača to zatiaľ ide. Popri tom som aj zalepil zadnú lištu nech neodstáva. Dúfam, že to už vydrží naveky - som spokojný s riešením

PS: aby som len nenadával tak na druhej strane mi obúchadlo poskytlo super komfort počas celej cesty a super srandu pri tom každodennom šmýkaní :) a aj spotreba ma prekvapila! s Truhlou na streche som rátal aj 12 litrov a bolo to okolo 10! keď si tam zarátm to jazdenie, 130 140 na dialnici.