Takze vsetkych tu zdravim, a zhruba po pol roku pasivneho citania sa aj ja pasujem za clena... Uz od malicka som inklinoval ku autam BMW pacili sa mi dizajnovo a potrpim si na vsetky techno hracky takze cim viacej cudlikov to auto ma tym lepsie... Stacilo si iba vybrat 3/5/7... 3 mi prisla ako mladsi brat mozno o nieco ochudobneny vzhladovo mi az tak nelahodila, naopak 7 mi pripadala prilis zastaralo tomu autu chyba iskra, hned ako som zbadal ciernu 5 som si pomyslel ze to je presne to co hladam... dalsia volba bol motor...kedze v rodine mame vsetci naftu a ojedinele pokusy s benzinom ma prilis neoslovili volba bola jasna 530D 142kw a kedze som zlenivel tak aj automat prisiel vhod... auto mi dovezu za tri dni tak potom pridam cerstve foto a prve dojmy.....
Myslim si ze este nebolo treba mazat pripomienky ostatnych, inu aj taketo postrehy pomozu... ze tam nieco nesedi alebo je nieco menene sam by som to nezistil... Je to moje prve bmw a kazda rada je pre mna vzacna.... (Vdaka za info hosi aj ked je to uz zmazane)