takze staci zohnat ine listy netreba vrtat do naraznika? to je fajn...
pockaj pockaj.... ides kupovat repliku naraznika?????? tam si myslim bude problem, s origosom by si nemal problem... pouvazuj, ale myslim si ze tam nebude problem urobit otvor na to, ved je to zakryte listou... kolko krat som robil dieru pre ostrekovace a v pohode, neni to ani poznat ze je to rucne robene
stoji ale zober si to s tejto stranky, budes musiet kupil aj tak druhe listy, potom krytka lavej hmlovky ti bude zakryvat nafuk a tunel k chladicu palivoveho filtra (ked otvoris kapotu a pozries sa na palivak, uvidis ze k nemu vedie tunel pre privod naporoveho vzduchu) .. bud kupis kompatibilnu s "BMW530D M paketom" alebo ako ja som tam vyvrtal viacero dier a hotovo, potom prides o tunele kadial ti prudi vzduch na kotuce, tiez moj pripad.. ale vobec mi to nevadi, ved nejazdim zavodne (: a tak
uz mam nejaky plan co s tym... mam havarijru poistku a platim tam nehorazne prachy a chcem to na konci 2009 skoncit... predny naraznik som troska nabral ked som bol prezuvat gumy tak som ho pukol... +zasadny problem prave svetlo sa mi tam dolamali tie nastavovacie tycky a svieti moc nizko...
riesenie: nahlasenie na poistku poskodeny naraznik, pokazene svetlo (novy naraznik, novy svetlomet)... mate s tym nejake skusenosti pojde to hladko (spoluucast 5000sk prezijem)
BMW E39 530dA 142kw M/p-black (Born in Dingolfing 07/05/2002) (adopted in 2009)
tie ticky by som skor riesil u crumara hlinikove, mas to naisto potom :)
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
no ale rozrobit to svetlo asi nie je take jednoduche ci? kto mi to spravi a za kolko dohodneme sa :)
skoda ze si zdaleka... taketo veci riesime, teraz momentalne jednu audinu... svetlo nie je problem, mozu napriklad na parkovisku ti donho buchnut... mame take stare auto na taketo odreniny nahlasis a opravujes