Cestári na Slovensku sú bezohľadný, keď už si začnú po dlhej dobe robiť svoju robotu, serú na nás. S tými gumami som si aj ja užil, keď som trafil to predné koleso, mali gumy cca 30-40% dezén, v BMW mi povedali, že musím kúpiť aj druhú novú, lebo že nemôže byť taký veľký rozdiel v obvode kolesa medzi pravou a ľavou stranou, že si to auto nejako kontroluje, a že by vyhodilo chybu, tak som kupoval obe nové dopredu.
A druhá skúsenosť s pneu, keď malo auto cca 5000 km, zožratá zadná guma z vnútornej strany, nie celkom, ale dosť, povedali mi že som musel vbehnúť do diery, a tú omáčku okolo, samozrejme mi to nezreklamovali urobili geometriu, samozrejme bola zlá, zaplatil som za geometriu no nebudem preháňať ale asi 6000 korún, čo som myslel že srandujú. Odjazdil som s tými gumami dve sezóny a keď som menil pred rokom zimné za letné, tá čo bola od začiatku zošúchaná z jednej strany bola zodretá celkom do kordu, normálne z nej trčali drôty, mal som šťastie že ju neroztrhlo. Ja to mám znížené a rozšírené, takže vždy keď mením gumy robím aj geometriu. Chodil som na geometriu do Rotkivu v Prešove a tam povedali, že sa s tým nedá nič robiť, že to žerie na každej X5, ale to je somarina, ak je dobre urobená geometria, ani pri 325 mi nežerie gumy. Ono sa to nezdá ale pri takej širokej gume pred 285, zad 325 stačí malá zmena zbiehavosti od tolerancie a už ju žerie, napr. pri 225 by sa tá zmena zbiehavosti možno ani neprejavila. Teraz chodím na geometriu do Košíc a maximálna spokojnosť, tam mi to nastavia všetko presne na stred, nie na kraj tolerancie, a s gumami nemám absolútne žiadny problém, radšej dám 25 éčok za geometriu, ako každý rok 500 éčok za jednu gumu

BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ...
príbehBMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i