... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

andrej5s
Autor témy
Auto: bmw 330d
Kraj: Trnavský

Re: [E46 330D] 135kW diesel Mpower

Pondelok, 21. Mája 2012, 19:10

smarco22 napísal:
ale mas moj obdiv ze si nezanevrel a pokracoval si v opravach =D> a ten motor sa ti urcite odvdaci :smile:

kto by to pre svojho tátoša neurobil , už sa teším keď ho osedlám a vyrazím na cestu

Užívateľov profilový obrázok
Patkola1
Auto: BMW 330 XD Touring
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 21. Mája 2012, 19:41

No kamarát je nás tu viac takých čo len pchajú lóve do auta.
2 mesiace od Kúpy DPF blink na palubovke.Turbo potečené takže von a repas rúra z intercoolera deravá.OK DPF von rúra vymenená.
Žhaviče výmena. 6 mesiacov od kúpy Olej v prevodovke a oboch diferoch.Plus Motorový.O 3 týždne zase motorvý ako na preplach.
Ďalší mesiac na to tyčky stabilizátorov.To bol december.Január ramená na prednej náprave.Potom mala byť výmena uloženia tlmičov.Tlmiče boli v poriadku ale keď sa menili uloženia zlomil sa šrób na tlmiči.Samozrejme oba výmena. Pred dvoma týždnami čistenie EGR a Klapiek zadrbané ako cigánske hračky.
Ani rok nie je od výmeny žhavičov a 6ty valec hlási chybu žhaviča.Zase výmena a neviem či nevymením aj riadiačku žhavičov!Či čo mám robiť???

andrej5s
Autor témy

Pondelok, 21. Mája 2012, 19:54

Patkola1 napísal:
No kamarát je nás tu viac takých čo len pchajú lóve do auta.
2 mesiace od Kúpy DPF blink na palubovke.Turbo potečené takže von a repas rúra z intercoolera deravá.OK DPF von rúra vymenená.
Žhaviče výmena. 6 mesiacov od kúpy Olej v prevodovke a oboch diferoch.Plus Motorový.O 3 týždne zase motorvý ako na preplach.
Ďalší mesiac na to tyčky stabilizátorov.To bol december.Január ramená na prednej náprave.Potom mala byť výmena uloženia tlmičov.Tlmiče boli v poriadku ale keď sa menili uloženia zlomil sa šrób na tlmiči.Samozrejme oba výmena. Pred dvoma týždnami čistenie EGR a Klapiek zadrbané ako cigánske hračky.
Ani rok nie je od výmeny žhavičov a 6ty valec hlási chybu žhaviča.Zase výmena a neviem či nevymením aj riadiačku žhavičov!Či čo mám robiť???

paráda
ja som dostal doporučenie pri výmene žhavičov vymeniť aj jednotku žhavenia tu má martin46 tuším za 100-vku inak egr a sanie si čistil sám?? máš dáky návod ešte som sa tým nezaoberal takže hľadám všetky informácia a každa rada dobrá
inak prajem pevné nervy a skoré vyliečenie všetkých neduhov a potom len spokojnosť s jazdy a radooooosť

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Pondelok, 21. Mája 2012, 19:58

cca pred 3 tydnami v nedelu si parkoval pri ikei ,ze??? som stal vedla teba kusok....pekne auticko a hlavne kolieska len te biele smerovky ....daj dymove a bude to :thumbup:

Wictor58
Auto: E90 330i 2005
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 21. Mája 2012, 20:29

Ked citam tento topic tak najmä si myslim ze si hrdina a mali by ti dat nejaku medailu..ja by som to uz psychicky nezvladol keby som si zratal investovane peniaze + nakup a zistil ze som mohol za to mat uz pomaly E46 po fl alebo dokonca E90 si moj hrdina :D :D

A zaroven ma tema utvrdzuje ze moje vlastne auto bude len a len benzin :D sice vidim ze väcsina problemov nieje diesloveho charakteru a mozu odist aj na benzine ale keby do tohto vsetkeho mi malo odist este turbo alebo zhavenie alebo vstreky tak to auto podpalim a spravim si poistnu udalost alebo co :D
E90 330iA 2005 Príbeh
EX: E39 530dA 2001 142KW Feši Príbeh
E83 X3, 3,0dA, 2004 150KW Príbeh

andrej5s
Autor témy

Utorok, 22. Mája 2012, 09:09

Avenger napísal:
cca pred 3 tydnami v nedelu si parkoval pri ikei ,ze??? som stal vedla teba kusok....pekne auticko a hlavne kolieska len te biele smerovky ....daj dymove a bude to :thumbup:

jo makám tam na prestavbe a momentálne hlavne v noci
nad dymovými som premýšlal len sa neviem rozhodnuť chcem totiž poriešiť aj zadné led takže teraz babo raď
asi by som potreboval vidieť dymové naživo :bmwball:

andrej5s
Autor témy

Utorok, 22. Mája 2012, 09:20

Wictor58 napísal:
Ked citam tento topic tak najmä si myslim ze si hrdina a mali by ti dat nejaku medailu..ja by som to uz psychicky nezvladol keby som si zratal investovane peniaze + nakup a zistil ze som mohol za to mat uz pomaly E46 po fl alebo dokonca E90 si moj hrdina :D :D

A zaroven ma tema utvrdzuje ze moje vlastne auto bude len a len benzin :D sice vidim ze väcsina problemov nieje diesloveho charakteru a mozu odist aj na benzine ale keby do tohto vsetkeho mi malo odist este turbo alebo zhavenie alebo vstreky tak to auto podpalim a spravim si poistnu udalost alebo co :D

hrdina=blázon šak to nedávno som tu čítal dáky príbeh o predaji 46 v top stave zo serviskou atd za dosť penazí čo mnohí okritizovali ale ak je to auto od niekoho kto ma k autám fakt dobrý vzťah a prístup a jeho slovo je slovo chlapa tak tá cena je o.k. keď si vezmem svoju skúsenosť .... ale na mojom aute boli len opravy z opotrebovania takže viem čo som menil , kedy .....atď... inak s autom som fakt spokojný čo sa týka využitia a vyžitia :D keby som kupoval rozumom tak možno by som pri kupe tlačil cenu , ale previezol som sa a už som bol v inom svete a žhaviče sú v poho to není až taká položka ako vstreky a turbo :mrgreen:

Wictor58
Auto: E90 330i 2005
Kraj: Bratislavský

Utorok, 22. Mája 2012, 10:18

Njn, drzim palce, jazdene auto je stale mačka vo vreci a tazko povedat ci vytiahnes nejaku perzku alebo nejakeho miesanca :D

Naše auto už 3 roky bez poruchy, majitel hovoril teda pravdu o celom pôvode atd takze spokojnost :) klop klop :D
E90 330iA 2005 Príbeh
EX: E39 530dA 2001 142KW Feši Príbeh
E83 X3, 3,0dA, 2004 150KW Príbeh

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Utorok, 22. Mája 2012, 14:52

andrej5s napísal:
jo makám tam na prestavbe a momentálne hlavne v noci
nad dymovými som premýšlal len sa neviem rozhodnuť chcem totiž poriešiť aj zadné led takže teraz babo raď
asi by som potreboval vidieť dymové naživo :bmwball:

pozri moj pribeh ja som mal aj oranzove aj dymove :wink: dymove som mal od crumara a zadne ledky su aj dymove ale zadne svetla som nemal

andrej5s
Autor témy

Utorok, 22. Mája 2012, 17:14

Wictor58 napísal:
Njn, drzim palce, jazdene auto je stale mačka vo vreci a tazko povedat ci vytiahnes nejaku perzku alebo nejakeho miesanca :D

Naše auto už 3 roky bez poruchy, majitel hovoril teda pravdu o celom pôvode atd takze spokojnost :) klop klop :D

tak to gratulujem a nech sa nekazí

andrej5s
Autor témy

Nedeľa, 27. Mája 2012, 18:46

takže po dlhšej dobe a po dvoch doliatiach do ostrekovačov voda mizne maximálne na prednom okne :D takže problém poriešený , tak som sa dal do upgradu interierového osvetlenia ledkami 8000K od bendžiho ... díky bendži.... časom pridám foto

andrej5s
Autor témy

Piatok, 10. Augusta 2012, 18:45

po dlhšom čase nastal čas sa pohrať .... tak som sa rozhodol že si samostatne vymením žhaviče a relé ,... nalistoval temu na nete - to zmáknem...... nakúpil som dačo na čistenie egr a sania lebo som ho dole ešte nemal a ...ani nedal zostal som vysieť na poslednej matke čo drží sanie pod čelným sklom ten prístup je des servis to asi istí len sa musím pozrieť ako to zvládnu :o , ale aspon dačo sa podarilo výmena hornej hadice chladenia a potom dáke hrátky s ..plastdipom
Prílohy
plastdip.JPG

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných