... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:Nevlastním už BMW, ale chodím sem tam počítať... Fuxxo toto si mi zobral z jazyka :-) na e61 som aj menil šoférove origo, lebo ten dyming efekt popiči bol v noci...všetky 3 zrkadlá so zatmavovaním, žiadne osvetľovanie zozadu....luxus..teraz na mojom benze jazdím aj často v noci...kukám boha šak tam dačo nesedi....Šoferova strana nejako divne stmieva...prv som tomu nevenoval pozornosť, ale potom mi to nedalo a cez deň som bol pozreť zrkadla...šoférové vnútorné majú po okrajoch asi 4mm linku ako keby vyhrev a spolujazdcove nič, čisté sklo...podotýkam, obidve zrkadlá sú s indikáciou mŕtveho uhla, červený trojuholník...začal som bludiť po nete, že objednám origo, lebo som si myslel, že originál k.o. tak dakto kúpil lacnejšiu fake verziu...ale len taka kombinácia zrkadiel je možná...išiel som do autorizáku čo je u nás v meste...nevedel nikto nič ku tomu povedať...kukali na ,mňa jak vyorané myši...., že my sme si to ešte nevšimli....aha si hovorím...ta vy budete isto páni na správnom mieste...akože ma to zaskočilo kus, ale vonku stalo presne v mojej kombinacii auto len bolo to glc také malé suv a čuduj sa svetu, som to čekol..... presne jak na mojom....:-) Etu? Čo? koĽko? akože na jednej strane som bol rád, že origo všetko na mojom cčku, ale toto som vôbec nepochopil....to čo má byť? do dneska, nikto mi na to nedal odpoveď....neskôr som vymákol na našej ulici fungel nové C a všetky spaťáky bez tej linky...ani by som sa nedivil, keby to nemal zatmavovacie...to šetrenie je brutál...kam to zájde?otazka ohladom tych zatmavovacich spatakov, je zatmavovanie aj na spolujazdcovej strane? lebo na G20 mam len soferove a vnutorne a spolujazdcove je normalne a kto toto vymyslel by mal byt stihany dpc. absolutne tomu nerozumiem naco uz na tomto treba setrit, nedava to zmysel.
co sa tyka spatakov, mate na tom mkove kryty? tie co maju usi co smeruju ku kasni.. ja som klasicke vymenil za tie mkove na f32 aj na G20 a je tam citelny rozdiel v hluku od spatakov, vyskusal by som este toto. viem ze LCi mali v mpakete uz tie spataky (aspon m40i verzie maju)
futy napísal:no je to tak, mal som W205ku, teraz W206ku a spolujazdcove nie je stmievateľné.
Fuxxo napísal:otazka ohladom tych zatmavovacich spatakov, je zatmavovanie aj na spolujazdcovej strane? lebo na G20 mam len soferove a vnutorne a spolujazdcove je normalne a kto toto vymyslel by mal byt stihany dpc. absolutne tomu nerozumiem naco uz na tomto treba setrit, nedava to zmysel.
co sa tyka spatakov, mate na tom mkove kryty? tie co maju usi co smeruju ku kasni.. ja som klasicke vymenil za tie mkove na f32 aj na G20 a je tam citelny rozdiel v hluku od spatakov, vyskusal by som este toto. viem ze LCi mali v mpakete uz tie spataky (aspon m40i verzie maju)