... všetko o BMW ...
 ale pekne
 ale pekne  

Adrian_B napísal:ver tomu že tie 92ky sú veľmi odolné kolesá

Jeffri napísal:No hej zatiaľ sa tá zmena všetkym páči len Mišovi a fuxxovi nie

dedo1 napísal:Nehovorím že úplne zle, ale zatiaľ sa mi viac páčia X5ky .

ale ešte tam nie sú gumy, nie je to doladené a fotky sú telefónom fotené proti slnku
 ale ešte tam nie sú gumy, nie je to doladené a fotky sú telefónom fotené proti slnku  

ale toto je aj podla mna krok vzad ako dudecc napisal, ale teba zachrani to, ze to bude dost nizko, dobry fitment a tie kolesa su dost velke na to auto a budu vo farbe.. keby bolo toto iste v 18" tak to by bola cista katastrofa.. :-)
 ale toto je aj podla mna krok vzad ako dudecc napisal, ale teba zachrani to, ze to bude dost nizko, dobry fitment a tie kolesa su dost velke na to auto a budu vo farbe.. keby bolo toto iste v 18" tak to by bola cista katastrofa.. :-) 

haa hej v 18kach by boli hnusné ale tak s úzkou gumou, položeným autom a v nejakej farbe nebudú vyzerať zle
 haa hej v 18kach by boli hnusné ale tak s úzkou gumou, položeným autom a v nejakej farbe nebudú vyzerať zle  neviem prečo sa vám tak nepáčia
 neviem prečo sa vám tak nepáčia  podľa mňa vyzerajú super
 podľa mňa vyzerajú super 
 preto si aj teraz s hodnotenim pockam az kym ich neuvidim nazivo
  preto si aj teraz s hodnotenim pockam az kym ich neuvidim nazivo  
Kwaky napísal:Nemôžem si pomôcť, ale na tých X5 to vyzeralo FAMOZNE ! U mňa sú Style 92 v TOP10 najhnusnejších kolies od BMW.. ale tak proti gustu...