Tony:
Já tu odtrhovku sháněl také moc dlouho,nakonec jsem koupil celé dveře,kde byly tyto doplňky :)
1x jsem ji už měl,ale když to sundavali z kufru tak to zlomili a pak se na to vysrali a nechali to tam - odříznout je to opravdu peklo,za 5 hodin a 2 zničený prsty jsem sundal stříšku a mám polovinu odtrhovky - vše strunou do sekačky,aby se to zbytečně nezařezávalo - je to vyrobené z PUR
pak mám uložený jeden CZ inzerát s tel.číslem,kde byla také tato odtrhovka,kdyžtak SZ
a toto bylo asi nadlouho poslední příspěvěk,nečekaně bude rodina,tak musí jít peníze na bydlení a Pampers

Majro:
Tento interiér najdeš jen v compactech s Luxury edition výbavou,kde je tento interiér s názvem "Champagne" - světlá kůže vč. středového tunelu,tento dřevodekor "Pappel Natur" a chrom paket
více foto:
http://home.online.no/~krimp/sweb/photo_e36_323ti.htmJá vzal to dřevo jen ze zvědavosti do raritních dílů na Compact a že bylo za dobré peníze,protože má prasklinky

Tento interiér by se mi také moc líbil,ale světlým sedačkám nedávám moc šanci a navíc chci interiér ladit do úplně jiného stylu,ale kdo ví jak to nakonec bude :)