... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Max-Max napísal:e30 ktora ma snimany tlak v brzdovom systeme chcem vidiet
nic take tam nie je, brzdy v e30 maju 3 kontrolky -
parkovacka, dosticky a hladiny kvapaliny
kedze si deklaroval ako vsetko poznas a vyznas sa, necham na tvojom uvazeni co z toho mas v prdeli.
Mimo napísal::lol: chlapci vy tomu dávate![]()
Max-Max napísal:Tento krat si to odcitoval spravne MAX MAX doslova som to takto povedal :-) ale nepovedal som ze VSETKO :-) a to som chcel pocut, miesto kontrolky na oblozenie dali blbci napis BRAKE LINING co v kontexte znamena nieco uplne ine ako oblozenie, preto mi to nebolo jasne a tvrdil som ze si to nastuduj, preto v tomto smere moje hlboke ospravedlnenie :-) (sice ta kontrolka nieje celkom v strede ale moze to byt tak ako vravis :-) zajtra sa na to kukmudremu napovedz, blbeho kopni...nechces si dat poradit, tak sa trap sam, vsevedko.![]()
ale zopakujem ti este raz - USA verzia ma TIE ISTE vystupy a kablove zvazky ako EU auto, jediny rozdiel je ze nemaju piktogramy ale popisky ako pre tupcov
a kedze BRAKE LINING je v strede, to zodpoveda kontrolke brzdoveho oblozenia. Co urobi kabelaz ked sa prederie kablik kdekolvek na ceste, najcastejsie vsak niekde okolo McPhersnu a zacne skratovat na kostru? Ano, hadas spravne, zacne svietit kontrolka, ale to si urcite uz kontroloval celu cestu.
iste dovolis, ked ta odcitujem
co sa tyka materialov motorov, mechaniky, dynamiky , pevnosti a vsetkeho okolo aut mam znalosti viac nez postacujuce.
Moja ucta, nazdar.
wakkee napísal:oblozenie brzdove je v anglictine BRAKE PADS :-) studuj dalej, ( i ked je pravda ze napr door lining, a interior lining je calunenie dveri a interieru ) avsak na brzdy sa pouziva BRAKE PADSkedze vies tak dobre po anglicky, tak by si mal vediet ze lining znamena oblozenie a neplet si to s line co moze znamenat vedenie.