... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
OTOMO
Autor témy
Auto: BMW 324 td
Kraj: Prešovský

Streda, 30. Apríla 2008, 23:21

wakkee napísal:
ooo ty mudrost celeho sveta, pred tym nez spravis zo seba svateho skus pouzit sedu koru mozgovu. To ze nepoznas iny vyznam okrem brake pads, nemusi znamenat ze neexistuje a urcite si uz pocul o viac vyznamovych slovach.
UTFG http://slovnik.zoznam.sk/?word=lining&lang=21

vedel si napr. ze v canadskej anglictine je tak bezny remote controler zvany clicker? Trosku mensie ego by nezaskodilo, hlavne ked potrebujes pomoct.

Trosku pises od veci, no nielen trosku ale dost, ja som nikde nenapisal ze neexistuje taky viznam, len som napisal ze som sa s niym nestretol , to je absolutny rozdiel :-)-a presne to co si poslal odkaz som vravel hned ja, ze ma viac vyznamov ako vravime my a ja som vsetky nevedel- to som aj napisal, takze si s rekciami o cosi pozadu :-) - a ak to ze priznam ze som sa sekol, nepozorne som precital kontrolku alebo uznanie ze nepoznam vsetky vyznamy je pre teba hrat sa na sveteho, no tazk s tebou sa bavit na urovni cloveka- :-) ale nic v zlom no..... a ten google co mi kazes pouzit, pytal som sa k to s tym mal skusenost, tam ti nikto nic take nanapise :-)

wakkee

Štvrtok, 1. Mája 2008, 13:09

mozno pisem od veci, ale aspon ovladam gramatiku :)

FYI http://en.wikipedia.org/wiki/Brake_lining

citat "The brake lining is that part of the brake pad which actually contacts the metal rotor when the brake is engaged. The complete assembly (including lining and backing) is then often called a brake pad or brake shoe."

yo a tie tvoje invektivne maily, co mi pises, si kludne mozes nechat do poradne docenta chocholusika :wink:

a ukoncime uz akademicke OT okienko. Myslim, ze kazdy si uz spravil vlastny nazor.
Speed's just a question of money. How fast can you go?

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 1. Mája 2008, 13:31

Na nete som masiel plno E30 co maju podobny problem ( US fora, German fora)... Staci googlit...

OTOMO
Autor témy
Auto: BMW 324 td
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 1. Mája 2008, 15:30

wakkee napísal:
mozno pisem od veci, ale aspon ovladam gramatiku :)

FYI http://en.wikipedia.org/wiki/Brake_lining

citat "The brake lining is that part of the brake pad which actually contacts the metal rotor when the brake is engaged. The complete assembly (including lining and backing) is then often called a brake pad or brake shoe."

yo a tie tvoje invektivne maily, co mi pises, si kludne mozes nechat do poradne docenta chocholusika :wink:

a ukoncime uz akademicke OT okienko. Myslim, ze kazdy si uz spravil vlastny nazor.

Invektivne si zacal pisat ty :-) no a ten text je zaujimavy, :-) potom ked som v noci siel domov ma napadlo ze mas pravdu kedze to sa moze brat aj tak ze brake pad sa este z niecoho sklada a ked sa oblozenie berie ako len ten treci material tak mas absolutnu pravdu- napokon text co si poslal je toho dokazom.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní