... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ice.blade napísal:myslim si ze autopalace bude na tom o par mesiacov/rokov rovnako ako tempus
IGLA003 napísal:aka bavarija lamac,ked uz bavaria...
tpop napísal:tak ja len doplnim nieco z vlastnych skusenosti, pred vyse rokom sme v tempuse kupovali f10, co mi hned prislo divne bolo ze "predajca" nebol odomna evidentne starsi-mam 18 a nakoniec vysvitlo ze on ani nie je opravneny predavat takze zmluvu podpisoval niekto uplne iny
ale inak predaj prebiehal v poriadku, len som mal pocit ze v INTER AUTE (vw group) bol pristup ovela lepsi, skratka viac sa snazili aj ked sme kupovali iba golfa
najvacsi problem nastal ked nam vletel kamienok do okna a ti kokoti v tempuse nevedeli okno zohnat 3 tyzdne a nedvihali telefon, tak otec isiel do bavarie do lamaca tam to bolo vybavene este v ten tyzden(neviem presne ale povedal by som ze za 2 dni im doslo sklo a v ten den ked doslo to spravili) tak padlo rozhodnutie ze f10 bude chodit do lamaca, ale toto leto sa v f10 odlepili tie BMW leskle pismenka na prahu vo dverach tak isiel do lamaca a zistil ze tam je mercedestak nakoniec isiel do auto palace a ked sme sa tam pytali tak oni sa tak neurcito vyjadrovali ze bavaria presla pod tempus a ze budu nejak spolu fungovat aj ked z inych zdrojov sme uz poculi ze tempus je v prdeli nech tam ani nejdeme uz takze to bolo dost divne, ked som bol naposledy v tempuse mali tam vystavenu jednu 520d a to je vsetko, tam kde pred rokom stali nove auta boli teraz 6-7 rocne jazdenky, viac sa mi nechce pisat
lebo by som bol nezastavitelne vulgarny
EDIT: aha a co sa tyka nedodavania tych dielov vysvitlo ze oni neplatia riadne automobilke-ani za auta, ani za diely tak preto tam boli take dlhe cakacie doby, nie preto co hovori henten hotenton z kosic ze bmw ma problem s dodavkami-keby platil vsetko by mal vcas
PeqpeK napísal:
v priestoroch byvaleho BMW nie je Mercedes, to ste si pomylili
PeqpeK napísal:si jeden z vela ludi, co si to nevsimli, ale existuju OBE akciovky...
http://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=102816&SID=2&P=0
http://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=141238&SID=2&P=0
:)
IGLA003 napísal:na fakture je bavaria na podznackach mam bavaria na budove bolo bavaria, ale preco spravy niekto dve akciovky na jednu adresu na vysvetli urcite prvy uctovnik...