... všetko o BMW ...

proste sa to neda predat nemam nato srdce auticko robi zatial stale radost poslucha ako ma uz som mu zohnal na zimu aj papucky v podobe elektronov niesu boh vie co ale lepsie jak hrdzave plechace
  proste sa to neda predat nemam nato srdce auticko robi zatial stale radost poslucha ako ma uz som mu zohnal na zimu aj papucky v podobe elektronov niesu boh vie co ale lepsie jak hrdzave plechace   dneska som zavital po dlhej dobe na bmw meet na danubiu v BA a tak som zobral zo sebou zrkadlo a konecne urobil dake nocne foto
  dneska som zavital po dlhej dobe na bmw meet na danubiu v BA a tak som zobral zo sebou zrkadlo a konecne urobil dake nocne foto  
tominkoba napísal:to su tie fotky zo vcera?
 ale len niektore som sem hodil
  ale len niektore som sem hodil

kamaos mal u seba xenony ktore mu zrejme zavadzali
  kamaos mal u seba xenony ktore mu zrejme zavadzali   boli z jedneho buraneho auta zhodou okolnosti H1 tak mi ich ponukol ...samozrejme ze som ich zobral a dal do hmloviek
  boli z jedneho buraneho auta zhodou okolnosti H1 tak mi ich ponukol ...samozrejme ze som ich zobral a dal do hmloviek   este skor nez budete kritizovat ide len o efekt nic viac ... hmlovky i tak malo kedy pouzivam
  este skor nez budete kritizovat ide len o efekt nic viac ... hmlovky i tak malo kedy pouzivam   

matoE36 napísal:takze vec saa ma takkamaos mal u seba xenony ktore mu zrejme zavadzali
boli z jedneho buraneho auta zhodou okolnosti H1 tak mi ich ponukol ...samozrejme ze som ich zobral a dal do hmloviek
este skor nez budete kritizovat ide len o efekt nic viac ... hmlovky i tak malo kedy pouzivam

celkovo sa fotilo asi 3 hodiny heh fajna zima bola ale vysledok stoji zato si mylim
  celkovo sa fotilo asi 3 hodiny heh fajna zima bola ale vysledok stoji zato si mylim  

dobre to vyslo mato
  dobre to vyslo mato  
SurrendeR napísal:ale cosi, to su fotky z mobilu .. ja som mu prisvetloval svetlom z mobiludobre to vyslo mato
 smejem sa velmi
  smejem sa velmi   2RBA jasne bolo vsetko stativ zrkadlovecka a dake tie 2x blesky
  2RBA jasne bolo vsetko stativ zrkadlovecka a dake tie 2x blesky  behali sme okolo aut jak saleny
 behali sme okolo aut jak saleny