Tak zdravím vás páni,prípadne aj dámy :) pripájam sa ku vám a chcem sa s vami podeliť o svoj príbeh so svojou Lolinkou

.
Moj príbeh s autami začína dňom keď som dostal vodičák a začal šoferovať auto svojich rodičov 1.6 feliciu s ktorou som zažil neskutočné časy a istotne ma za to ešte teraz to auto nemá rado

benzín papala ako šialená ale motor aj ked mal 280 000 tak ťahal ako blázon.Prešli 4 roky a bol čas ju vymeniť.naskytla sa priležitost dostat od rodiny Peugeot 206 a jeho slabučký 1.9 hladky diesel ktory som mal cca 1/4 roka a aj ked sice posluchal chcelo to niečo čo sa dá nazvat autom.Najprv som sa rozhodoval že kúpim zas peugeot 406 coupe alebo bmw trojkovej rady najlepšie e46.napokon som sa rozhodol pre bmw lebo coupečka neboli podla mojich predstav a z bmw slušný výber po cca mesiacy hladania som bol obzret 2 e46 320D a 320i oba ročniky 2000,320D bol pri obhliadke v strašnom stave "tuningove " svetla ktore vyzerali prišerne, motor hrkotal interier nekvalitne polepeny karbonovou foliou,blatník vygitovany po niakom tukanci, a pri jazde podotikam majtel autom buchnul ine auto naštastie bez škody,povedal som mu že idem pozret ešte jedno a že mu dam vediet a rychlo utekal preč.pri obhliadke druhého to tiež nebola sláva ale oproti tomu prvému to bol výstavný kúsok

tak som sa rozhodol 320i najazdene udajne 190 000 pvovodom z talianska kompletna servisna aj s kontrolou originality kde akurat nesedila hrubka farby kapoty... odfotil som len cele auto v čase kúpy som ešte tu na fóre nebol tak mam pre vás len jednu foto
Po kupe som bol spokojny auto šlo hladko len sa mi zdalo že ma slaby točivy moment v nizkych otačkach
pokupil som oleje filtre a šiel na diagnostiku tam mi povedali že je zle čidlo sacej vačky a hned som si ho dal aj obiednat,,,
naneštastie som mal nehodu a dostal šmyk a na aute utrpelo poškodenie na lavej strane,takže moc štastny som nebol,, a fotky ani radšej nemam lebo mi bolo zle len ked som to videl a nie to ešte fotil,, auto sa odstavilo zistil som že motor je v poriadku a aj napravnica tak som pekne mohol začat opravovat v zimnych mesiacoch to moc nešlo no ked sa už oteplilo tak som sa dal dotoho pokupili sa všetky potrebne diely a pome ho opravovat,pripajam ešte fotku mojho neštastia :/
Najviac si to odnieslo rameno a stlmilo naraz,no zničeny bol poriadne aj tlmič a horne uloženie plecharina a svetla ani nemusim vypisovat to je jasne,,,takže sa penke šetrilo a rovno som už zohnal aj čire smerovky,angel eyes,a elektrony na leto a takto to vyzera teraz už takmer pojaznom stave ešte pojde pekne na geometriu diagnostiku bude sa menit vanos teda len gumičky