... všetko o BMW ...
 .
 . benzín papala ako šialená ale motor aj ked mal 280 000 tak ťahal ako blázon.Prešli 4 roky a bol čas ju vymeniť.naskytla sa priležitost dostat od rodiny Peugeot 206 a jeho slabučký 1.9 hladky diesel ktory som mal cca 1/4 roka a aj ked sice posluchal chcelo to niečo čo sa dá nazvat autom.Najprv som sa rozhodoval že kúpim zas peugeot 406 coupe alebo bmw trojkovej rady najlepšie e46.napokon som sa rozhodol pre bmw lebo coupečka neboli podla mojich predstav a z bmw slušný výber po cca mesiacy hladania som bol obzret 2 e46 320D a 320i oba ročniky 2000,320D bol pri obhliadke v strašnom stave "tuningove " svetla ktore vyzerali prišerne, motor hrkotal interier nekvalitne polepeny karbonovou foliou,blatník vygitovany po niakom tukanci, a pri jazde podotikam majtel autom buchnul ine auto naštastie bez škody,povedal som mu že idem pozret ešte jedno a že mu dam vediet a rychlo utekal preč.pri obhliadke druhého to tiež nebola sláva ale oproti tomu prvému to bol výstavný kúsok
 benzín papala ako šialená ale motor aj ked mal 280 000 tak ťahal ako blázon.Prešli 4 roky a bol čas ju vymeniť.naskytla sa priležitost dostat od rodiny Peugeot 206 a jeho slabučký 1.9 hladky diesel ktory som mal cca 1/4 roka a aj ked sice posluchal chcelo to niečo čo sa dá nazvat autom.Najprv som sa rozhodoval že kúpim zas peugeot 406 coupe alebo bmw trojkovej rady najlepšie e46.napokon som sa rozhodol pre bmw lebo coupečka neboli podla mojich predstav a z bmw slušný výber po cca mesiacy hladania som bol obzret 2 e46 320D a 320i oba ročniky 2000,320D bol pri obhliadke v strašnom stave "tuningove " svetla ktore vyzerali prišerne, motor hrkotal interier nekvalitne polepeny karbonovou foliou,blatník vygitovany po niakom tukanci, a pri jazde podotikam majtel autom buchnul ine auto naštastie bez škody,povedal som mu že idem pozret ešte jedno a že mu dam vediet a rychlo utekal preč.pri obhliadke druhého to tiež nebola sláva ale oproti tomu prvému to bol výstavný kúsok  tak som sa rozhodol 320i najazdene udajne 190 000 pvovodom z talianska kompletna servisna aj s kontrolou originality kde akurat nesedila hrubka farby kapoty... odfotil som len cele auto v čase kúpy som ešte tu na fóre nebol tak mam pre vás len jednu foto
 tak som sa rozhodol 320i najazdene udajne 190 000 pvovodom z talianska kompletna servisna aj s kontrolou originality kde akurat nesedila hrubka farby kapoty... odfotil som len cele auto v čase kúpy som ešte tu na fóre nebol tak mam pre vás len jednu foto

martinn27 napísal:takže par novych vecí pribudlo ako oprava ježka,nove zadné pružiny,a prerobenie podsvietenia radia