nemam problem ako ty toho som sa zbavil nastastie a to vymenou za noveho jezka . cena 15€

.Skusim trosku viac k mojmu aktualnemu problemu . mam E46 330DA . Na zaciatku leta mi zacalo vyslahavat bateriu . Pravdaze som najprv tomu velky doraz nekladol , az v momente ,ked som vstaval rano v pondelok do prace a auto mi ani neotvorilo .Vymena baterie s bratovim autom a letel som do prace. Ked som odstavil auto , tak som si vsimol , ze mi stale ide vent.kurenia.vymenil som jezka a povazoval som to za vybavene.Vonku 40stupnov , tak som sa tesil , ze mi klima funguje ako ma a jezko takisto .Netusil som ale , ze mi nefunguje kurenie .Zacina byt chladnejsie rano a ja nekurim . Cloveka panadne odvzdusnit, termostat, klapky , poistka , radiator ,pridavne vodne cerpadlo , predhrev... pani , ci mi verite alebo nie ... JA NEDOKAZEM SPOJAZDNIT TEPLY VZDUCH .ani na nohy , ani ha okno , ani do priestoru mi nefuka teply LEN STUDENY.skusal som uz postupne vsetko .Zajtra odstavim tatosa do garaze a pojdem znova vsetko popozerat co uz som pozeral .Dam Vam vediet ,ak sa mi to podari spojazdnit, ze co to bolo . A HADICE NETLAKUJE , odvzdusnovak NOVY, veko chladica NOVE vsetko 2dni dozadu menene.tak zajtra vecer