... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jararak napísal:Dogg nezistujem, pisem len data ktore som dostal od spoluziaka, cena bola pred 2 tyzdnami vyrazne viac ako tebou spominanych 13t plus je tam zaratana aj havarijka bez ktorej auto nekupis.
Ruku na srdce ani ty ani ja niesme cielovou skupinou tohto segmentu. Auticko je mozno zive ako kabelka do mesta, ale pre mna nepouzitelne ako dialnicny dostavnik.
ViktorDDD napísal:potom sa nám pochváľ, ako sa tie motory správajú po tých 4rokoch, resp. po 100-150tis. km![]()
![]()
viem že technológie pokročili, a že ten ekobúst vyhral všeliaké ocenenia, ale predsa . . .
jkk napísal:ja som len zvedavy ako budu tie vozy vizerat ked budu mat 250.000 km...a ake budu ich servisne naklady potom...nemam nic proti ziadnej znacke, kazdy si kupi co chce, tiez som sa istu dobu rozhodoval medzi BMW a Fordom...druhe auto mam ceeda sw a je to absolutne prakticke a spolahlive auto, pre manzelku dokonale a ked potrebujem previest nieco objemnejsie som rad ze ho mam...
mna len udivuje, ze pustit pred seba bmw hoci mam blinker uz 2minuty, je pre niekoho ako zhresenie a radsej riskuje buracku s autom prednim akoby mal trochu spomalit a spravit mi tam miesto...
mozno by sa mili vsetkym pustat podobne videa
bolo by na cestach mozno trochu krajsie a prijemnejsie...
blavak1 napísal:ešťe že bola prázdna flaša na hradzi a vedľa Dunaj
Peťkooo napísal:
vodič Ferrari neprežil, jeho spolujazdkyňa zázrakom áno. A v taxíku obaja pasažieri zomreli...