... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Matto
Auto: e90
Kraj: Nitriansky

Re: Zabezpečenie VAM 01

Piatok, 20. Júla 2012, 17:05

montuju aj zabezpecenie proti nasilnemu odcudzeniu respektive vytiahnutiu vodiča z auta, system to rozpozna a znefunkčni chod auta ... zaujmave čo všetko dokaže par pinov =D>

Užívateľov profilový obrázok
tomas20
Auto: f31 320xd
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 8. Septembra 2013, 17:45

voMacK napísal:
ono na toto je nevyhnutne mat na alarme polohove cidlo, ktore spusti poplach pri snahe o odtiahnutie a samozrejme dvojcestny alarm, kt. ti cez dialkove oznami, ze hybaj k autu, lebo bude zle :))
my sme mali na A4 alarm proti odtahu a naložili ho fajne pod kamerou mestskej policie pani v kuklach, ktory nasledne za odtahovkou nastupili do audi a6 a odfrcali, takze za tie original alarmy by som si radsej kupil bmw apps alebo podobne v priplatkovej vybave :mrgreen:

ale radsej toto dat namontovat, ako mrtvy META alarm, pri ktorom nemozem s klucom otvorit kufor auta lebo zacne vrieskat, takisto nemozem zapat na idrive prefukanie auta klimou na urcity cas, lebo na to, ze auto zapalo klimu ma upozorni aj alarm, dokonca, ked dvakrat stlacim znak bmw (zamknutie) tak ma upozorni, ze som kok.t…. a ked sa opytam u predajcu, ze co mam s tym robit, ze mi to znefunkcni x funkcii, tak mi povie, ze mate poistene, tak jedine zdeaktivovat :thumbup: :x

btw. na facebooku maju ich novu robotu pre BMW automaty
http://vimeo.com/71502385
trosku to prehnali si myslim, papuca na paku, wtf :-s

pelo
Auto: e39 520i saloon

Pondelok, 9. Septembra 2013, 09:09

No krasa.
Ked to vidim, co su dnes schopni ludia vyrobit a dalsi su schopni take volaco kupit tak normalne zacinam uvazovat, ze sa pustim do vyroby takychto zariadeni...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

Maco
Auto: visavytena pajta

Pondelok, 9. Septembra 2013, 10:59

Nemam nic proti ziadnemu systemu ale radim sa jednym, vsetko je ukradnutelne, staci si povedat cenu, tak isto ako kym zlomia cenou niekoho kto tento alarm montuje a potom moze byt aj za 10tis ale ked k nemu dojdes s origo naradim tak je to jedno :)
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

DesertFox
Auto: BMW 525d E60
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 9. Septembra 2013, 12:27

Môj názor na toto ... celé je to na kosoštvorec !

4000+ montáží ??? wtf ? mizerne málo, tie autá sú tak rozptýlené po lazoch že sa k tomu ani nelozí (ruku na srdce Paška na 100% neparkuje pred panelákom, a ani ďalší zvučnejší Geroj).
Montáž trvá 5 hodín, no lol a asi prečo ? Nesmú poškodiť zákazníkovy auto (interiér). Ostatok už majú nacvičený ako čínsky mukli vo fabrike na kartónové krabice.
Vlastním E60 v celkom slušnej výbave takže predpoklad je že sa s tým budú prplať jak deti s piesočkom a za to mám vygrcať dajme tomu cca 1200€ ? To si radšej zaplatím kurvu čo mi bude strážiť auto so zadných sedačiek a ráno keď nasadnem tak mám aspoň na čo čumieť, a nie nie nosiť pri sebe nejaké kazety a cítiť sa ako keby som mal miesto iDrive-u hraciu konzolu od Segy !

Ja osobne šahnem radšej po Orange Monitoring Vozidiel a mám tak rovno aj cesťáky :thumbup:
Here's the Rule Breaker ... It appears to be a normal BMW 5 series, until you start it up. Yeees, Lucifer has come to our little world with milk and petrol ! (Jeremy Clarkson).

Madonna vs. BMW M5

tomas20
Auto: f31 320xd

Pondelok, 9. Septembra 2013, 13:59

btw o tej cene to je mylna info > pisal som tam o E87 aj F30 a cena je rovnaka 380 bez dane za zaklad plus acoustic 860 alebo otah 790

patricius_KE
Kraj: Košický

Pondelok, 9. Septembra 2013, 15:54

DesertFox napísal:
To si radšej zaplatím kurvu čo mi bude strážiť auto so zadných sedačiek a ráno keď nasadnem tak mám aspoň na čo čumieť, a nie nie nosiť pri sebe nejaké kazety a cítiť sa ako keby som mal miesto iDrive-u hraciu konzolu od Segy !

=D> :mrgreen:
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 243 neregistrovaných