... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
TT-SIMIK napísal:No pekná krabička za 1800€......to chceš povedať,že to nieje žiadna elektronika,ale iba mechanika???piny a spoje???
![]()
pelo napísal:Sorry, ale podla mna to nevyzera vobec dobre. Je to totalne primitivny system...pre "ochranu proti vymene RJ, palubnej dosky..." ako uvadzaju na webke staci aj obycajny jebnuty niekde schovany vypinac. Nechcem znevazovat niekoho dielo, ale aj podla toho, co tu niekto hovoril o tej "vysoko sofistikovanej dekodovacej kazete" mi to pride akoby to navrhoval student SOU polnohospodarske a nie seriozny vyvojar...najblizsi upgrade bude citacka na dierne stitky, aby clovek nemusel so sebou vlacit velku kazetu...
Ked vidim, co dokazu ludia predavat a kolko ludi to dokaze za take cenovky kupit, tak moje najblizsie podnikatelske zameranie sa asi bude uberat tymto smerom, lebo je evidentne dost ludi, ktori nevedia, co s peniazmi, tak preco to nevyuzit...
voMacK napísal:ja som mal v E91 dodatocny immo [za 150eur] a neviem si predstavit, zeby to nejaky zlodejicek len tak obisiel niekde na ulici ked je v casovom strese. Ked mi auto neslo nastartovat a potrebovali tento system obist aby ho mohli vylucit ako pricinu, trvalo im to tusim pol hodinu az hodinu aby ho uplne vypli a to presne vedeli co hladaju a kde to je...
samozrejme ked uz raz auto odtiahnu k sebe do dielne, tak tam vsetky systemy skoncili...ked maju prakticky neobmedzeny cas na jeho odhalenie a prekonanie..
auto111 napísal:Pelo:
Ano cital som a chapem podstatu VAMu.
Si neodpovedal na otazku a tom imobilizere za 100EUR.
Inak technicky zlozitejsi system neznamena ze alarm bude lepsi - ked zlodeji vedia ukradnut akekolvek auto s tradicnym alarmom beznej koncepcie.
Prekonanie toho systemu znamena ze by si minimalne musel komplet rozobrat elektroinstalaciu auta a nanovo nakablovat aj to len za predpokladu ze auto ma "iba" zakladny VAM.
Mne je to jedno kludne si dobastli nejaky 300 decibel reproduktor - ak si myslis ze ti to nahradi VAM (resp. nejaky kvalitny alarm).
K tomu skonceniu VAM - ani jedno auto s VAM este ani neukradli nie to ze ho rozobrali ...
pelo napísal:Skoncil som. Evidentne do problematiky vidis viac ako ja, tak sa s Tebou nebudem hadat...