... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
gamavox napísal:....sa tomu tak pi.. rozumieš kámo...Ja som dlhé roky robil s gumami. Ludia majú v sugerované, že značková guma je lepšia ako nejaká obyčajná. Je samozrejme lepšia, ale na to naše jazdenie stačí aj obyčajná. Takisto dostaneše šmyk na Barumke ako aj na Brigestone, alebo Pirelli.
Diablo napísal:čo si robil s tými gumami?
Na to naše jazdenie- si na BMWKLUBE - to znamená, že ludia čo sú tu ,jazdia na BMW a drvivá väčšina z nich si kúpila BMW práve kôli jeho vynikajúcim jazdným vlastnostiam a práve preto, že jazdia rýchlo. Pokial hocijaká guma stačí možno tebe, jazdi si na nej, ale nepresviečaj tu ludí, že je jedno aká je guma.
Skús porovnať napr. Pirelli P6000 s takou Brigestone Potenzou.
A bol by som rád, aby si sa prišiel ukázať na niaky zraz, trochu pokecať a sám by si sa presvedčil aký je rozdiel v gumách.
A ešte jedno upozornenie nenavážaj sa tu do členov BMWKLUBU SK :!:
M3driver napísal:hmm, je mi luto ak som ta nejako urazil alebo podcenil tvoje odborne skusenosti s gumamy...
ak si taky odbornik kludne si davaj na auto co chces. ja sa riadim podla vlastnych praktickych skusenosti a uz nikdy by som na gumach nesetril!!
aspon na prednych urcite nie
gamavox napísal:rozprávaš o tých gumách akokeby si každý deň závodil na okruhu. Myslíš si, že keď prídeš na nejaký zraz, kde zagumuješ a trošku sa páli guma, alebo robíš nejaké drifty tak sa tomu rozumieš?Už ťa vidím ako každý deň po meste kde bývaš závodíš po uliciach, či už na suchu alebo na mokru..A po dialnici ideš ako dosratý 130km/h aby ťa náhodou nenamerali. Tak láskavo netrep pičoviny keď sa tomu nerozumieš.Ďakujem
gamavox napísal:rozprávaš o tých gumách akokeby si každý deň závodil na okruhu. Myslíš si, že keď prídeš na nejaký zraz, kde zagumuješ a trošku sa páli guma, alebo robíš nejaké drifty tak sa tomu rozumieš?Už ťa vidím ako každý deň po meste kde bývaš závodíš po uliciach, či už na suchu alebo na mokru..A po dialnici ideš ako dosratý 130km/h aby ťa náhodou nenamerali. Tak láskavo netrep pičoviny keď sa tomu nerozumieš.Ďakujem