Nedeľa, 1. Septembra 2013, 14:16
ja ti karle neviiim, kotuce boli menene, vsetko ociste, prestreknute tou medeno pastou, ci kery slak to je. netriaslo, neblblo, uplne pohodka. potom som prudko zbrzdil zo 180 na 40, a trasenie bolo na svete. hodil som kotuce na sustruh, a od polky kotuca bolo vidno, ako je zvlneny... islo dole 0,2mm na obe strany (podotykam, problem vznikol len na novych prednych kotucoch). nalsedne som opat vsetko ocistil, nahodil kotuce, ktore nehadzali (ano, meral som to mikrometrom, mame take picoviny v roboe), a zacal jazdit. vsetko v pohodicke, tyzden som brzdil len nezne, potom uz aj normalne, az pokym mi nevybehol debil ked som siel obiehat kamion... opat som zbrzdil zo 160 na 70, a odvtedy znovu trase.
Paradoxom je, ze ked auto stoji den, a zacnem brzdit, tak to netrase, zacne to robit po 3-4 brzdeniach a trasenie zintenzivnuje. cize to bude mat na svedomi tepelna roztaznost a nie brodel za kotucom.
Teraz idem kupit kotuce asi v BMW, aj ked stoja raz tolko ako tie z normal nahradnych dielov. Ale, nieje ATE ako ATE