... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
ROKI49 napísal:Veduci asi nemaju radi sadze, ked sa sprinty nedelia, skoda, ja som kvoli tomu od sprintov upustil, kedze s 25d sa nebudem s trojlitrovymi benalmi pretekat. Ale nevadi, mam pre to pochopenie, tiez mi nafta smrdi![]()
![]()
.
majro napísal:
tiez nechapem koho a co je to za napad miesat dizle a benziny, ako jablka s hruskami.. na slalome pochopim, ale takto v discipline, kde je podstatny hlavne (cisto) len vykon, tak je to strasna kravina.. to podla mna odradi naftakov, a budu tam len same benziny.. spravit kategoriu naviac nikomu neuskodi.. alebo je malo penazi na vyrobu poharov pre ucastnikov vo viacerych kategoriach ?vstupne je relativne dost vysoke na to, aby pokrylo naklady na pohare, a podla vyjadreni, by mal byt tento zraz z casti zafinancovany zo zisku z Baby.. tak neviem neviem
majro napísal:
tiez nechapem koho a co je to za napad miesat dizle a benziny, ako jablka s hruskami.. na slalome pochopim, ale takto v discipline, kde je podstatny hlavne (cisto) len vykon, tak je to strasna kravina.. to podla mna odradi naftakov, a budu tam len same benziny.. spravit kategoriu naviac nikomu neuskodi.. alebo je malo penazi na vyrobu poharov pre ucastnikov vo viacerych kategoriach ?vstupne je relativne dost vysoke na to, aby pokrylo naklady na pohare, a podla vyjadreni, by mal byt tento zraz z casti zafinancovany zo zisku z Baby.. tak neviem neviem
jkk napísal:tak daj predregistraciu zaujemcov s menom, obsahom auta a pohonej stavy...budes vediet aky je zaujem a podla toho sa rozhodnut...
maiki napísal:alebo si mohol rovno pisat do tabulky pri mene aj autonech sa vie aka je ucast
Hajecek napísal:maiki vies ze to neni mozne, pretoze ludia nenapisu vzdy svoje auto a v popise to castokrat nesedi