... všetko o BMW ...
PeterKDV napísal:pekné autíčko, vitaj na klubeveľa štastných kilometrov!! Ináč zaujímavo vypadá na facelifte M-tech I predný nárazník, celkom sa mi to páči už všade sú m-tech II či na LCI alebo predLCI. Ku kolesám podla mna jasna volba 95ky
128ky su pekne kola lae už dosť obkukane, a čo kukam zahranične fora tak na E46 teraz radi obuvaju ludia 95ky a vyzerá to bombovo!!
Avenger napísal:Pocuj to je prerobeny predface na poface???? Plany pekne dufam sa podari
Jurica13 napísal:
prave si nastrbil doverihodnost informacie predavajuceho, ze auto je po starom panovi r.v. 2005
ale nie, robim si srandu. no 19" 10J tam asi nenapchas bez uprav. inak vitaj na klube
Fuxxo napísal:styling 128 sa nevyrabal v 18" nikdy, iba 19" a 21" a tak ako styling 95, fitment je velmi narocny, neni to len tak, potrebujes odklony, vytiahnute blatniky a stretchove natiahnute gumy.. a aj tak to bude natesno..
Miro528 napísal:
Ty mas tiez pravdu len z časti,ja mam v pivnici 95 18" a su original bmw,tak neviem
Mas pravdu len tak z casti![]()
![]()
origo sa nevyrabali v 18" ale predsa sa daju kupit (sice replika)
http://www.autobazar.eu/sk/bmw-styling- ... 03581.html
Su tu v ponuke aj s ET 40, ET20 a ET18
Tiez som nad tym uvazoval ale na 5er to moc neukaze na ale na 3er je to tak akurat