... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
emenems8 napísal:Takýto program za 10€? To znie ako mokrý sen. Som milovník a priaznivec značky BMW no vrtula už na kapote absentuje. Veľmi rád sa zúčastním ak nikomu nebude prekážať Mazda MX-5 (NA)
Samozrejme iba exhibične a bez akéhokoľvek nároku na prípadné výhry!
Skypco napísal:V nedelu budu jazdit uz aj nonBMW vozidla tak sa mozes kludne pridat..
Panak666 napísal:zatial co je jedine minus podla mna, ze sa to krizuje s big bmw v CR je to najvacsia BMW akcia v SR a CR
ROKI49 napísal:Vsak jasne, nech na BMW zraz pridu hociake auta, preto sa to vola BMW zraz![]()
![]()
emenems8 napísal:
Veď hej na fábii sa tam chystám. Na zrazy chodím no chcel som si zajazdiť technickú trať ringu na mazde. Nič čudné ani divné. Samozrejme, že tam prídu an na nonBMW a budú parkovať vo vyhradenom sektore. Ale kde nieje vôľa nieje cesta. Ak sa mi tu organizátor vyjadrí že nie tak nie a hotovo. Netreba to tu komentovať.
Skypco napísal:V ramci zrazu bohuzial ine vozidla ako BMW nebudu mat pristup do paddocku a tym padom ani na okruh. Bude sa to pri vjazde prisne kontrolovat. Mozes jazdit v nedelu, kde ma pristup uz kazdy alebo za zvyhodnenych podmienok v septembri na trackday kludne mi potom napis alebo si budes musiet pockat na Mazda day:)