... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Pežot napísal:O 16oo som bol doma uz.

A tiez E46 330D touring, PN znacky, Sancova smer racko, velmi pekne posadene to mas.
 A tiez E46 330D touring, PN znacky, Sancova smer racko, velmi pekne posadene to mas.
Didymus napísal:Asi nebude na klube, ale pozdravujem F02 750Li z BajkalskejA tiez E46 330D touring, PN znacky, Sancova smer racko, velmi pekne posadene to mas.

Didymus napísal:To som si nevsimol, bol tam taky nakratko ostrihany chlapik, 27-30 rokov tipujem

.....dnes  v kechneci na shellke cierna e46(majitel si ju tam cistil) a e90 black on black takisto.... klubak ?
.....dnes  v kechneci na shellke cierna e46(majitel si ju tam cistil) a e90 black on black takisto.... klubak ? a stretávam e46 častejšie ako BMW za čias keď ich vyrábali v továrni. Proste
 a stretávam e46 častejšie ako BMW za čias keď ich vyrábali v továrni. Proste  A nikto neblikne :/ možno preto že mám CZ značku. No každopádne CZ značka Strieborný Touring (FL) Angel Eyes a týpek skoro vždy v bielej košeli :) xD Tak ak by niekedy niekto kľúdne ja bliknem
 A nikto neblikne :/ možno preto že mám CZ značku. No každopádne CZ značka Strieborný Touring (FL) Angel Eyes a týpek skoro vždy v bielej košeli :) xD Tak ak by niekedy niekto kľúdne ja bliknem