... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ViktorDDD napísal:dnes na mojmírovej parkovala MAMPICI sedmaa párkrát som ju videl ísť aj po račianskej
a včera sme si na rybničnej zamávali s macom
lukinoo7 napísal:
a dnes som parkoval chvílku za tebouoproti jednote
jiracing napísal:Dnes som blikol jednej oranžovej Z4-ke z NM značkami za hornou stredou niekto z klubu?
Milosss napísal:To auto často vidím v meste ale klubák to asi nebude.
Ale v Nissense v Čachticiach vidím dosť často čiernu e34ku s PN ŠPZ, nepoznáš?
MilcoMMotorsport napísal:Dikes. Presne, ako pise MCbucikv piatok v noci som šiel z NMnV domov a nav Hornej Strede stála nádherná e39 v pakete aj s M5 kolami, mala aj zahraničné špz a bola mi strašne povedomá, ... niekto z klubu ??
ROKI49 napísal:Tiez ked vidim dake nalestene bawo, ktore vyzera ako rodinny milacik tak radsej vedla neho zaparkujem ako pri hrdzavej felde. Je tam vacsia sanca, ze si ten clovek da trochu pozor ked bude otvarat dvere.
EBOLA napísal:apropo. vsimol som si "zgrupovanie" bmw na parkoviskach. napriklad ja som v ZH zaparkoval pred kaufom vedla e39 a ked som vysiel von uz tam nestal no na druhej strane stala e36 sedan... a stava sa to casto
serwo napísal:To sa na mna tiez musia napicovat v PN v Auparku. Parkujem presne rovnako ako vyssie na obrazku - vzdy zasadne cez dve miesta
soffinkaBMW napísal:aka je ta e36 sedan? myslim farbu veeru tu po ZH beha vela baworakov....kedysi som mala prehlad ktory komu patri ale uz ich je moooca bielu e30tku si nahodou po ZH behat nevidel?
Milosss napísal:Dnes zase po starej medzi NM-TN Vomack, naposledy som si stihol všimnúť len SPZ 730 a už som nestihol ani bliknúť.