... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
jararak napísal:Herri je mozne, ze ked si isiel od lavic na plochu cez tu travu, tam bol taky schod, ja som tam tiez poriadne skocil ked som zapinal lampas.
Btw nejaky tam spal v tom kratery ako babetko
Zv klub, dakujeme za akciu, co tam po prachu, aspon sme vam tam upchali jednu umyvarku :)
Dakujem taktiez za vynimocnu moznost oslavit 5 vyrocie so snubenicou na 5 rocniku zrazu :)
Dj to tiez velmi dobre zvladal, strava bola tiez velmi chutna na taky ten budetovi system, preto si moze chalan hlavu trieskat, ze je vyberany.
A zas raz sa potvrdilo, ze to nieje o autach ale o ludoch, ked to vecer zacalo zit.
se_alpina napísal:
presne si to vystihol..je to o ludoch ktorí maju spoločnu zalubu v autach značky bmw![]()
![]()
![]()
A aj ja dakujem za skvelý zrazA ked mam pravdu povedať, je to moj TOP zraz na SVK, pretože je v strede Slovenska a može sa stretnuť východ so zapadom a organizuju ho super ludia
prach neriešim..zajtra komplet poumyvam..bo dievčencom som dal len okna umyt a splachnuť ten prach dolu.
a som rad že som ostal aj na noc..sice som sa moc nevyspal, ale aspon som spoznal kooooopec skvelých ludi a viem že kvoli nim sa aj buduci rok zučastním tohto zrazu, aj keby lialo, alebo traktory padali..![]()
![]()
pietro642 napísal:tak isto sa priapajam, klobuk dole hosi, bolo to super, mozno vyhrada, skuste narok poriesit medzi organizatorov vysielacky, predsa len kricat cez repro na druhu stranu trate nech nepusta auta spet...hm ...ale sak nikto neni dokonalyiuz teraz sa tesim na dalsi rocnik! ste super
![]()
![]()
![]()
Miro Kovačik napísal:
Prišiel a vyhralgratulujem
herri13 napísal:Mas pravdu nieje to profesionalne, ale vysielacky sme uz raz skusali a vobec sme sa nepoculi. Mozno neboli kvalitne uvidime na dalsi rocnik co bude.
dedo1 napísal:Pretoze sme chceli aby to hodnotenie bolo "odbornejsie". Porota bola zvolena tak, ze v nej boli 4 ludia, a kazdy z nich ma za sebou nejake hmatatelne vysledky, ktore dokazuju ze ma oko na take veci. Snazili sme sa vybrat ludi, ktori maju rozny vkus, aby to bolo co mozno najobjektivnejsie, a myslim ze pohar isiel do spravnych ruk. Minuli rok bol mimo 2. a to nakoniec hodnotili ludia, cize to nebolo tak rozdielne hodnotenie.
herri13 napísal:Mas pravdu nieje to profesionalne, ale vysielacky sme uz raz skusali a vobec sme sa nepoculi. Mozno neboli kvalitne uvidime na dalsi rocnik co bude.
pietro642 napísal: