... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
dedo1 napísal:Chcel by som vsetkym zucastnenym podakovat za ucast a skvelu naladu. Myslim ze zraz mozme hodnotit ako vydareny a uspesny. Jedina trhlinka je prach, za ktory by som sa chcel za nas organizatorov ospravedlnit. Tri tyzdne pred nasim zrazom tam bol tuningovy zraz a organizatori toho zrazu, aj napriek prislubu nevyriesili nic, co slubili, a my sme sa za ten tyzden snazili redukovat skody na minimum, travnnate plochy sme valcovali, hrabali, atd, piatok vecer este behalo po letisku poziarnicke auto a striekalo vodu, aby zmylo prach, ale priroda je silnejsia. Nabuduce sa poucime. Cize este raz sa opravedlnujem za prach a dakujem za trpezlivost, lebo ho bolo naozaj velmi vela. Som velmi rad, ze som osobne spoznal vela ludi, s ktorymi som sa poznal len cez klavesnicu a forum. Vecerna zabava nepotrebuje komentar, kto bol vie, kto nebol, moze lutovat. Dakujem Roman, Ivo, Michal, Palzo za zvezenie. Pre mna osobne jeden z naj zrazov celkovo. Dakujem vsetkym
herri13 napísal:Takto som dopadol ja, najhorsie ze ani neviem ako sa to stalo![]()
Boli to ako slak.