Igmaus napísal:Chcelo by to novy vyfuk alebo aspon koncovky hned by to krajsie ukazalo.
Ja viem , casom tam hodim asi bastuck , koncovky som este nato nevidel nikde..
LOKI napísal:mal si sa pozriet na pezinskej babe ked bol zraz

Ziadne prekvapko Ta tam necaka, bez navi, bez mkoveho volantu a latkove lavice...proste normal na bezne vozenie staci
mPover - folie 5ky najtmavsie tam nechces dat ? kolesa budes riesit a predny mpacket naraznik tento rok?
LOKI neviem ale podla mna mam ten isty volant co sa dava aj do M3 , prikladam ilustrracny obrazok , akurat ze ja nemam nanom radenie ked ze mam manual , tak ze mam M sportovy volant
Mam od vyroby jemne zatmavene skla v predu aj v zadu tak asi to necham tak..
Co sa tyka naraznika urcite bud na tento dam ten aero paket alebo ho vymenim cely za Mpaket alebo z M3 , no to budem robit vtedy ked dam streknut kapotu lebo je obita od kamienkov tak spolu s kapotou by som to dal spravit , no neponahlam sa stym moc..mozno cez zimu ked bude auto odstavene to dam spravit
Co sa tyka kolies tak urcite pojdu ale najskour az na buduci rok , lebo som kupil na tieto 17ky fungel nove Continental ContiSportContact 5 tak ze pokail ich nezoderem aspon na 4mm tak kolesa budu tieto , ale mam uz doma H&R podlozky tak skusim ich tam hodit co to spravy.. Ale kolase mam v plane a tieto co tu mam teraz by potom ostali ako zimne.