... všetko o BMW ...
germancars napísal:tu spotrebu 6,8 pri 120tke si chod dat patentovat, pravdepodobne mas jedinencne auto pretoze tolko malo to nezerie ani podla inzinierov z mnichovaa este raz si precitaj co som napisal, 325i je super motorizacia podla mna najlepsia v e92 ked sa chces bezproblemovo vozit ale nie je to ziadny rychlik, je to obycajny motor 6valec
ak si ty myslis, ze 325i je nadpriemerna motorizacia tak si fakt zaspal dobu o 15 rokov..
ver tomu ze 320d ide defakto tak isto ako 325i akurat to nema zvuk..ale chapem ze tvoje ego to nemoze zniest
xH4wK napísal:6,3l/100km.. :)
quicky napísal:ako podla mna nemas co riesit...nahanat par koni naviac je hlupost.
svoje auto poznas ,mas ho kvazi nove, s chipom to bude ako nove auto. spotreba super:) tak co riesit podla mna nonsens.
ja teraz jazdim iba mesto za 8.2l a tiez by som nesiel ani za boha do 335i,proste nie-osobne pre mna by to vyznam nemalo.
pokial nemienis auto drat na okruhu,pripadne preinvestovat zbytocnyych niekolko tisic eur do uprav 335i tak je to hlupost.
mna sa kamos opytal velmi zaludnu otazku,az potom som to pochopil.
sa ma spytal ci realne citim,ze mam teraz auto o 140+-ps mensim vykonom. povedal som mu,ze vobec. lebo sposob akym jazdim a akym auto vyuzivam je uplne jedno ci by som mal 200,300,400...
akurat to citim na penazenke velmi,ze netankujem 13-14l na 100km(100okt.),ale tankujem 8l dieslu. takze...
a auto mas fakt pekne tak nevymyslaj,ak ta nudi,daj chip pripadne ine kolesa:) a ides:)
quicky napísal:prepac ked budes na neutrale hladkat plyn budes mat 10:) pri normalnej sviznej jazde rataj uplne s kludom 13l hocikedy a zaroven pochybujem ,ze na dialnici pri nejakej 130kmh tempomat sa to dostane pod 10l.
//MPower napísal:Ano suhlasim stebou ze E92 325i nie je ziadna raketa , ale zas to nie je ani ziadna brzda , je to celkom tazke auto a svoj vykon podava az v tom hornom spektre tak ze sa mu nejaky nacipovany fukany 2.0d moze rovnat , len z svojich benzinovych konkurentov si trufnem povedat ze ani jeden 6 valec atmosfericky nema taku spotrebu. Tych 6.8l pri 120kmh mam vyskusanich , inak oficialna spotreba od vyrobcu je 12.1 / 6.2 / 8.4 , ale mozem povedat ze tych 12.1 mi to v meste nikdy nezralo , vecsinou mavam v meste okolo 8.5l ked dodrzujem limity , tych 12 mam ked uz fakt nato hoodne dupem
Inak chcem aj povedat ze aj ked by sa da 2.0d chipnut na rovnaky vykon 325i , charakteristiku benzinoveho 6valca ten motor mat nebude
PeqpeK napísal:uplne suhlasim s tvojim nazorom, toto su asi najrozumnejsie slova, ktore som tu dnes cital :)