zdravicko pani ... po dlhej dobe potrebujem zase s niecim raz poradit od niekoho kto sa v tom vyzna lebo raz citam tak a raz tak co sa tyka tejto temy

... mam motor m50b20 cize 2liter predface s vanosom ... a chcel by som tam prehodit diferrak stylom aby som mal lepsie zrychlenie ale zaroven nemusel zhanat druhe poloosy kvoli velkosti a vobec nemam ani sajn uz lebo som z toho totalne zblbnuty co ktore cisla znamenaju a jak sa v tom orientovat ...
viem ze su velke male a stredne diffy a u e36 e34 a e30 je to nejako navzajom poprepajane ze v e34 je maly a v e36 je to uz stredny ci ako
tak isto chapem tym cislam co znamenaju ze 3,15 dajmetomu znamena ze koleso sa otoci raz a kardan 3,15 ale uz neviem ci pre zrychlenie je lepsie vacsi alebo mensi pomer
a este ak by sa popripade dalo da sa obycajny diff s 25% svornostou nejako preskladat alebo doplnit tam lamely a zvysit mu tak tu svornost ?

... lebo zvarosvor moc nechcem kedze 80% jazdim mesto a to by asi nebolo boh vie co s tym zaparkovat v auparku na poschodovom parkovisku

teda idealne hladam diff ktory mi zlepsi zrychlenie a je samosvor alebo nejaku vhodnu alternativu prvorade je ale to zrychlenie :)