minuly tyzden som sa odhodlal na vymenu a vsetci co ma strasili ze ako tazko to pojde vymenit zhavice po 11 rokoch nemali pravdu, vymena prebehla hladko a krasne, prikladam foto
BTW klapky sania som ocistil a nechal tak vyzeraju celkom fajn tak kaslem na to
Prílohy
moj special werkzeuge :P
BMW E39 530dA 142kw M/p-black (Born in Dingolfing 07/05/2002) (adopted in 2009)
Ritchey : tak gratulujem chvalabohu že sli von v pohode.
ale nechať tam tie vražedné klapky bola podla mňa velká odvaha !!! to že vyzeraju byť v pohode si môžeš strčiť za klobuk ked sa ti len jeden odtrhne tak to má v 90% fatálne následky na motor . a v najlepšom ťa to výjde na 400Eur :) to si fakt mohol zainvestovať na specialne zaslepky za 7 Eur kus. a mať kludné srdce
jaaaaj ja debil, ja som myslel ze tie zaslepky idu tam kde su tie klapky, ze sa zaslepi cela vetva nasavania, tak beriem spat potom dobra vec je to asi to objednam
BMW E39 530dA 142kw M/p-black (Born in Dingolfing 07/05/2002) (adopted in 2009)
ja som ich len odsroboval z tych osiek a tie tam dal nazad. a to ze vyzerali v pohode tak s tym sa netrap, mohli byt fakt v pohode, netreba vzdy podliehat davovej psychoze.ja som ich kmasal kombinackami a inymi nasilnymi sposobmi a ani len necukli, takze by tam v pohode vydrzali dalej. ale tak ked uz sa to robilo.....
no ja som menil a tiez som potom takto skusal a isiel, tak som nadaval ze preco ho na diag opakovane ukazovalo ze je zly. Potom som zistil ze pri mojom EU4 motore uz niesu na 12V ale na menej. takze mne isiel zrejme preto :))