... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Flog napísal:A sme doma. zivi a zdravý.
1956 km moje auto zvládlo v pohode
primerná rýchlosť +-140km/h so spotrebou 7,6L /100km. občas tažsia noha, občas pomaly..
ked sme vyrazali zo SR nalial som do nadrze aditivum a natankoval plnu aby sa tým trosku precistil motor.
cena cesty cca 99€ tam a to isté naspať...
jediná vec čo mu musím vytknúť je ze nemam tempomat... velmo ma bolí noha
Flog napísal:A sme doma. zivi a zdravý.
1956 km moje auto zvládlo v pohode
primerná rýchlosť +-140km/h so spotrebou 7,6L /100km. občas tažsia noha, občas pomaly..
ked sme vyrazali zo SR nalial som do nadrze aditivum a natankoval plnu aby sa tým trosku precistil motor.
cena cesty cca 99€ tam a to isté naspať...
jediná vec čo mu musím vytknúť je ze nemam tempomat... velmo ma bolí noha
PeqpeK napísal:chcel by som vidiet tu priemerku 140kmh
Flog napísal:
Ilava- Bratislava-Linz-Salzburg- mnichov-altach. 800Km dilnice... myslím že ist stále 140 nieje problém....v neobmedzenemom nemecku to bolo dost dlhý čas 160 tachometrochých teda niakych 153 reálnych...(tam ale aj stupla spotreba).... okrem teda odbočiek, jednej kolony a státia na pumpe... je natom niečo nejasné?
fafa111 napísal:On tu priemerku určite nemyslel ako hodnotu z BC, ale ako ludsky (nie technicky/matematicky) výraz.
Jasne ze asi sem tam povolil, ale snažil sa isť stále 140, preto povedal "že priemerka", myslel tým najčastejšia rýchlosť.
Vy ho hned chytáte za slova.
fafa111 napísal:On tu priemerku určite nemyslel ako hodnotu z BC, ale ako ludsky (nie technicky/matematicky) výraz.
Jasne ze asi sem tam povolil, ale snažil sa isť stále 140, preto povedal "že priemerka", myslel tým najčastejšia rýchlosť.
Vy ho hned chytáte za slova.