... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
fíri
Auto: magnet na pandúrov
Kraj: Trnavský

Re: Vynechavanie v zakrutach

Štvrtok, 6. Júna 2013, 19:32

dendo: palec a rozdelovac si pozeral? nestaci vycistit kontakty!

vymen za nejaky co vies, ze je funkcny
Daewoo espero 1.5DOHC,full,elektróny,LPG,krídlo,MP3,folie,podlžky

Dendo
Autor témy
Auto: E30 325i
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 6. Júna 2013, 23:25

hej tieto dve veci u na programe hned ako ich zozeniem :) dufam ze coskoro ale uz od zaciatku som poskuloval po tom rozdelovaci lebo viem ze je uz rozslahany ale proste sa mi nezda ze to vzdy spravi len v uzkom spektre otacok, ale ja tento problem vyriesim a ked to vyriesim tak sem napisem cim to bolo, o to nemusite mat strach! \:D/
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai!
E30 M52B25DET
Obrázok

Dendo
Autor témy
Auto: E30 325i
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 17. Júna 2013, 07:28

Tak ludia, drobny pokrok. Strielanie a vynechavanie od 3tis otacok vyssie zmizlo... Na skusku som tam dal jednotku z dvojlitra, slo to o cosi slabsie avsak krutak od volnobehu bol vyssi. Ale nestrielalo to. Jazdil som na tej jednotke asi tyzden (to vypnutie motora okolo 2,5tis vsak zostalo). Potom auto par dni stalo. V sobotu s kamaratom ze ideme umyt auta. Tak som si na cestu nahodil zasa 2.5kovu RJ, ze co ak by motyka nahodou vystrelila, a ono... nestriela to. Ide to paradne az po obmedzovac, no problem. to vypnutie motora sa stale objavi a stale neviem cim to je ale strielanie sa vyriesilo.
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai!
E30 M52B25DET
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných