... všetko o BMW ...
Arnold napísal:Seriove E30 cerpadlo tlaci permanentne 8 bar ak sa nemylim. Pred palivovou listou/v palivovom filtri su tlakove regulatory ktore obmedzuju prisun benzinu. Mylim sa?
Arnold napísal:Seriove E30 cerpadlo tlaci permanentne 8 bar ak sa nemylim. Pred palivovou listou/v palivovom filtri su tlakove regulatory ktore obmedzuju prisun benzinu. Mylim sa?
Dendo napísal:Tak vcera som sa pozrel na tie relatka pri vahe vzduchu. Chcel som ich vymenit ale ked som videl ze kontakty su cele cierne zaoxidovane tak som ich vycistil a nasadil ich naspet. Problem pretrvava. Takze najblizsie tie relatka skusim vymenit vsetky.
BouBou napísal:
prepac moj, ale skor som spadol yo stolicky tak ako prve kazda e30 el. vstrekovanie a ako aj e34 e36 a dal maju cerpadla na 3 bary take malinke sulce, zaprve aby boli tichucke a bohato stacia na seriove vstrekovanue,
za 2 regulator tlaku paliva vo filri maju akurat tak fabie, kazda e30 e36 e34 atd ma regulator na konci listy ktory tlaci 2,5 baru volnobeh, 3 plnka, riadeny podltlakom tzv diferenčny tlak medzi sanim a palivovou sustavou sa ma udrzovat konstantny cize na volnobeh je v sani - 0,5 baru tak palivo ma 2,5 a pri plne je skoro nulovy podtlak palivo sa zdvihne na 3 aby sa zmensili razy a kolisanie otacok,,,
ak nevies presne tak nepis prosim ta veci, potom maties ludi, minule si zabil s tym volnobeznym ventilom