potmehuth:

mozno neuveris, ale v ten si nebol prvy

podobna situacia sa mi stala pred mlynmi na semaforoch

skoda ze sme neodstavili na dlhsie.. alebo ze to nebolo dnes

uz by si videl aj vyfuk :-)
tibiss: to je mi jasne, len problem je ten ze to moje viselo dole a ten roh sa z vnutornej strany vysuchal tak, ze je tam diera.. takze to lahko neopravis.. ale neni to vidiet, takze pohoda..
ale dakujem
inak novinky.. vcera a dnes sme robili u kamosa vyfuk, takze konecne ho maaaaam!!! :-) tesim sa jak maly chlapec :-) chybaju mi uz iba koncovky spravit.. laminatovy difuzor samozrejme nesedel ako mal, ale dopasovali sme to nejak takze to vypada dobre.. neskor v priebehu tyzdna hodim fotky, lebo teraz na to nejak nemam energiu, predtym som este bol na promociach a predtym este som nieco fotil, takze kopec fotiek na retus..
co sa tyka vyfuku, som absolutne hotovy

isiel von koncovy tlmic a druhy stredovy, takze mi tam ostal kat /katy a jeden stredovy maly.. zvuk to ma neskutocny, vnutri vobec nehuci, do 2000 otacok (kde jazdim najcastejsie) je to v podstate tichucke, aspon vnutri, a ked tomu slapnem tak to dava bomby jak svina..
auto este viac ozilo, co som ale absolutne necakal ze az tak.. tie zrychlenia ze 50-100 alebo 80-120 nemam pomerane predtym ani teraz, ale predtym som mal na stovku 8.2, po oprave automatu okolo 8.1-8, a dnes som skusal merat a vyslo mi 7.7 takze celkom slusny rozdiel na to ze som vyhodil dva tlmice.. :-)
mam aj nejake video, skusim ho dat dokopy..