Zdravim prejdem rovno k veci.
Mam e36 318is doteraz mi vsetko fakcilo ako ma avsak trosku strku a par smykani spravilo asi svoje :).Problem nasledovny:
Zaradim 1tku idem normalne kludne pridem na 1500ot auto strasne zacne triast nieco ako ked mate nevyvazene kolesa ale len zadok.Takisto ked mu dam plny a chcem sa pohynat na smyku strasne zabucha zadok ale do smyku ho vobec nedostanem.Pod 1500 nic netrase vsetko ok nad tu hranicu zacne triast avsak nebucha ked mu zrazu pridam od 1200 po 2000ot otacky skoro vyskocia ako keby preklzovala spojka avsak ta je takmer nova to mozem vylucit.Dneska som pozrel kardan vola v nom minimalna.Silenty na ramenach tie su ako nove na dife tie 4 tie nevyzerali vselijako ale na starom bmw boli este horsie a nedrvilo nic.Typujem to na tie predne silenty pri falcoch neviem presne cislo mali ste niekto taky problem? Neni to nove auto to viem ale zakladnu udrzbu mu dam aj co by som nejedol

este som si vsimol ze na dife je malilinko oleja avsak nehuci ale to asi nebude mat spojitost kedze doteraz OK
dakujem za vsetky napady :)