Cez vikend som sa pustil do mojich svetiel, kedze som mal jedno svetlo prasknute a buduci mesiac mam STK, tak sa nic nedalo robit, musel som vymenit kryty. Kupoval som kryty z bmwstyle.sk na facelift. Nie su sice urcene primarne na xenon (nemaju na sebe certifikacne znacky), ale na xenon poface ani neexistuju, vobec sa nedaju zohnat ani na e-bay, tak som teda z jedneho stareho krytu vyrezal ten stitok so znackami a budem ho vozit v kufri. Samotne kryty su velmi dobre spracovane, to dlhe tesnenie maju na sebe nalepene obojstrannou paskou, ale maju aj klipy na ktore sa da nasadit origo tesnenie. Celkovo su tie kryty 100% presne, su presnou kopiou povodnych hella, maju vsetky klipy, vystupky a priehlbinky ako povodne, len maju vyrazene djauto vpredu a E v kruzku v rohu. Inak su uplne presnou kopiou, akoby boli robene na rovnakom kopyte, s depo alebo autostyle a podobnymi suntami sa to ani neda porovnavat.
Rozlepenie jedneho svetla trvalo cca 15min, horsie bolo vycistit tu drazku. Robil som to jeden den od 21:30 - 03:00. Druhy den som vycistil vnutro svetiel a nalepil nove kryty, to zabralo dokopy asi 3 hodiny. Na poslednej foto na aute to nie je moc vidiet, odrazalo sa od toho slnko a vyzeraju take mliecne, ale v skutocnosti su uplne cire, ako nove. Ked som videl, ako boli tie povodne kryty zahumusene z vnutornej strany, rovnako aj optika xenou a paraboly, tak akekolvek lestenie svetiel mi pride ako totalne vyhodene peniaze...este odporucam pred nalepenim krytov skontrolovat ci nemaju nejaku vadu. Na mojich mam v rohu jednu malu bublinku v laku (vonkajsia plocha krytu je namacana v UV laku) co som si vsimol az po nalepeni, takze sa neda uz vymenit
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
Takisto pozor na akekolvek snahy vycistit vnutornu plochu krytu, nic tym nedosiahnete akurat si spravite mikroskrabance a nechate tam chlpky z handry, ktore ak nemate kompresor nemate odtial ako dostat...

- 1.jpg (105.69 KiB) 2994 zobrazení

- 2.jpg (101.34 KiB) 2994 zobrazení

- 3.jpg (50 KiB) 2994 zobrazení

- 4.jpg (102.64 KiB) 2994 zobrazení

- 5.jpg (50.92 KiB) 2994 zobrazení

- 6.jpg (52.3 KiB) 2994 zobrazení

- 7.jpg (103.17 KiB) 2994 zobrazení

- 8.jpg (96.07 KiB) 2994 zobrazení

- 9.jpg (93.57 KiB) 2994 zobrazení

- 11.jpg (83.21 KiB) 2994 zobrazení

- 12.jpg (84.06 KiB) 2994 zobrazení