... všetko o BMW ...
 tak ma napadlo ci to nebudu na figu nastavene svetla neviem,bo s xenonami nemam skusenosti... je mozne skusit ich doladit rucne? tycky do svetiel uz sice mam doma ale ak by som sa vyhol rozoberaniu svetiel tak by ma to potesilo,nakolko nemam garaz a musim to robit vonku a to pocasie momentalne je katastrofalne. neviem ako na ostatnom slovensku ale tu pri Piestanoch kosa,vietor...
 tak ma napadlo ci to nebudu na figu nastavene svetla neviem,bo s xenonami nemam skusenosti... je mozne skusit ich doladit rucne? tycky do svetiel uz sice mam doma ale ak by som sa vyhol rozoberaniu svetiel tak by ma to potesilo,nakolko nemam garaz a musim to robit vonku a to pocasie momentalne je katastrofalne. neviem ako na ostatnom slovensku ale tu pri Piestanoch kosa,vietor...  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
jararak napísal:mikey - mozno mas zlomene tycky - chyt za kabel svetlo a skus s nim jemne pohnut, horizontalne/vertikalne, ak ti to pojde tak na 1-2mm je to ok, ak ti to pojde v centimetroch, mas zlomene tycky
dalsia moznost je ze mas odijdene naklonove senzory co teraz riesim ja - jednoducho si to preskusa naklony po nastartovani, ale aj tak si to pusti svetla uplne dole.

bol to taky nejaky maglajs ako ked sa lepi celne sklo na tu gumovu hmotu. tycky som vymenil,vsetky boli polamane. este ze mi ich byvaly majitel poslal spolu s TP po odhlaseni. vraj to ma doma uz dlho ale nedostal sa k tomu a aj viem preco
 bol to taky nejaky maglajs ako ked sa lepi celne sklo na tu gumovu hmotu. tycky som vymenil,vsetky boli polamane. este ze mi ich byvaly majitel poslal spolu s TP po odhlaseni. vraj to ma doma uz dlho ale nedostal sa k tomu a aj viem preco   
 ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) ale mam to uz hotove a zda sa ze to uz funguje jak ma
  ale mam to uz hotove a zda sa ze to uz funguje jak ma   ale robit to druhy krat tak to radsej nie
  ale robit to druhy krat tak to radsej nie   ani som tie svetla uz nicim nelepil lebo tam bol stale ten maglajs a znova sa to prilepilo ta to povodne. este to podrobim testu na umyvarke ale snad to bude tesnit. musi
  ani som tie svetla uz nicim nelepil lebo tam bol stale ten maglajs a znova sa to prilepilo ta to povodne. este to podrobim testu na umyvarke ale snad to bude tesnit. musi  

to by nedokazal ani osobny chirurg Majkla Jacksona
  to by nedokazal ani osobny chirurg Majkla Jacksona   ale ak by to naozaj slo tak by usetrilo hodne prace s rozlepovanim.
  ale ak by to naozaj slo tak by usetrilo hodne prace s rozlepovanim.  
Mikey333 napísal:no ked som to svetlo mal v demonte tak pochybujem ze to pojde bez rozobratiato by nedokazal ani osobny chirurg Majkla Jacksona

a jak sa to da bez demontaze? ale tak,aspon som ich uz vycistil ked boli rozobrate leboboli spibave prachove.
  a jak sa to da bez demontaze? ale tak,aspon som ich uz vycistil ked boli rozobrate leboboli spibave prachove.