chlapci prebral som za cca pred hodinou, no kolotocaren v hlave trva stale ale pomaly triezvem, rana boli jak slak ale zmaknem to, diky vam vsetkym za povzbudenie, lovec napis aj ty lepsie spravy ako vcera, hned zalahnem naspet, som rad ze som dosiel na wecko a naspet, drzte sa ludia, ozvem sa priebezne co a jak, hlavne ten stres z noza mam uz za sebou
„Až ti bude v životě nejhůř, otoč se ke slunci a všechny stíny padnou za tebe.“ John Lennon
Ahoj Martin318i (Ivo), ako vsetci tu, Ti aj ja velmi drzim palce a prajem, aby si mal uz vsetko zle za sebou a nech uz je vsetko iba lepsie... Inak, klobuk dole, ze si sa v den operacie pozviechal a dostal si sa sam na WC , len to neprehnaj, nech sa vsetko co najskor zhoji a nech si co najskor zase v poriadku Drz sa a ukaz tej pliage, ze s nou vies zatocit
Naposledy upravil/-a bruno75 v Streda, 22. Mája 2013, 10:51, upravené celkom 1 krát.
tak neni na vyber moc, prisla stokilova baba ze ci dame hadicu na mocenie, tak to ma hned prebralo vsat aj ked bolesti ale radsej sa vychcam sam jak hadica v nom
„Až ti bude v životě nejhůř, otoč se ke slunci a všechny stíny padnou za tebe.“ John Lennon
sevas, tak ide to, odpocitavam minuty do zajtra, ktore su doslova hodinami ten cas sa tu neskutocne vlecie, bolesti su vacsie nez vcera, ale logicke to je myslim, zajtra by to malo byt lepsie, najkrasie su tu tie ranne budicky o 4:45, vojencina sladka
lovec sa ma tak ze chodi po vysetreniach a zistujeme kde je problem...lebo zatial nevieme...zatial vsetky testy boli super...testy OK a ja stale zle...zajtra ma caka usne..tak dufam ze na nieco sa pride..