... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
lovec31
Auto: bmw 330d 150kw
Kraj: Žilinský

Re: pomoc od vas, klubakov

Sobota, 25. Mája 2013, 09:13

RTG napísal:
Ak to nevedia zistit v nejakej malej lokalnej nemocnici, to este beriem, ale ak si bol v KE a stale nic, tak bud mas stale otvorene to zahranicie - s cim skusenosti nemam, ale ak ti tie priznaky odzneli a behas po vysetreniach, tak mozno nezistili nic, pretoze uz nemaju co. Preto si myslim, ze to je velmi podobne co mala moja mama a teda kombinacia stres+vycerpany organizmus + krcna chrbtica. Tiez lezala tyzden na neurologii a nic - MRI ciste + dalsie vysetrenia.
Ano vecsina doktorov u nas stoji za velke ...., ale zase nerobte strasiaka tam, kde byt nemusi.

stres+vycerpany organizmus + krcna chrbtica....aj toto moze byt pricina...v pondelok idem skusit na ocne pozadie...a potom pojdem skusit na rehabilitaciu ...nech mi pozru krcnu...a este sa musim nejako dostat do RK do vojenskej nemocnice...vraj je tam spickovy usny doktor...lebu tu v mt nemocnici to vysetrenie stalo za velke HOVNO...

spec
Auto: E39 540i 6speed

Sobota, 25. Mája 2013, 10:05

Tiez už som si prežil čo to s naším krasnym zdravotníctvom a možem povedat ze dnes je na prvom mieste BIZNIS už aj v tomto sektore.... :roll:

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 27. Mája 2013, 11:01

Nie som sice lekar (v rodine ich zopar mam), ale trochu do toho vidim, to co lovec opisuje by mohlo (ale nemuselo) byt VBI - vertebro-bazilarna insuficiencia - velmi zjednodusene povedane, ze krcna chrbtica pri blbom pohybe zablokuje prisun krvi do mozgu a zapricini vyssie popisane symptomy: http://en.wikipedia.org/wiki/Vertebroba ... ufficiency

A este k tomu centru rovnovahy: ano, rovnovaha je riadena z mozocku (hypothalamus), ale senzory su umiestnene vo vnutornom uchu - vestibularny system, ktory dodava potrebne udaje pre mozog. Takze ak by boa chyba v tomto aparate mozog by nevedel spravne vyhodnotit polohu tela a mohla by vznikat zavrat a poruchy rovnovahy. Toto by bola ale uplne ina pricina (a aj liecba) ako vyssie popisane VBI. Preto je potrebne to vopred diagnosticky vylucit alebo potvrdit.
Ak to prirovnam k autu, ak je vadna povedzme lambda sonda (alebo ak chcete u chrochtov DPF), RJ motor tiez hodi do nudzaku... VBI by som prirovnal k stavu, ze RJ nedostava dost stavy a zacne vyhadzovat nezmyselne chybove hlasenia.
Pri "opici" je alkoholom priamo ovplyvnena cast mozgu riadiaca rovnovahu, takze opity clovek sa potaca a pada, aj ked dostava z vestibularu spravne informacie.
http://www.zzz.sk/?clanok=2283
http://en.wikipedia.org/wiki/Vestibular_system

Lovec necuduj sa, ze Ta posielaju od jedneho doktora k druhemu, pretoze potrebuju vylucit niektore mozne priciny, aby mohli presnejsie stanovit co konkretne vyvolalo Tvoje problemy.

Ja urcite nechcem (nemozem a neviem) robit diagnostiku na dialku, to com som napisal nech vsetci beru len ako viac-menej osvetovu informaciu upresnujucu to, co tu uz odznelo...

lovec31

Pondelok, 27. Mája 2013, 13:19

mna uz prepustili domov...s tym ze diagnoza neznama...dnes som bol na ocnom pozadi a na usnom...vsetko ok...ale aj na usnom a aj na ocnom mi povedali ze to moze robit krcna chrbtica....uz mi to pomaly ustupuje tak neviem ci mam byt rad alebo nie...teda na jednej strane som rad ze to ustupuje ale na druhej neviem z coho to bolo....a co cakat dalej...este ma z neurologie poslali na nejake testy genetiky....ci som to nezdedil....tak sa uvidi....

Martin318i
Autor témy
Auto: E46 318i 1999
Kraj: Košický

Pondelok, 27. Mája 2013, 21:09

drz sa chlape, ja idem na pobyt, tentokrat idem prijat "aditiva" do zily :roll:
„Až ti bude v životě nejhůř, otoč se ke slunci a všechny stíny padnou za tebe.“ John Lennon

lovec31

Utorok, 28. Mája 2013, 08:32

co ja...ty sa hlavne drz....

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 30. Mája 2013, 13:36

Martin: uf, tak podobné príbehy sa čítajú veru ťažko. Kde sa hrabú moje problémy na to, čo musíš riešiť ty. Ale to si človek uvedomí, až keď je neskoro. Zažil som niečo podobné v rodine, už nikdy viac.
Veľmi ti držím palce a zároveň prajem veľa síl do boja, ktoré budeš určite potrebovať.

V rámci mojich možností som ti aj ja poslal zopár drobných. Drž sa, bojuj!
Agelias© by migo
///MARKETING

Martin318i
Autor témy

Štvrtok, 30. Mája 2013, 14:03

dakujem uprimne , tak rad by som riesil ine problemy co by boli skor uz pre mna zabava, ako moje auto ktore ma dost problemov nad. kt si lamem hlavu, kde som bol nestatny z toho ako sa vsetko sype ze nefunguje, a pritom je to teraz pre mna skor zabava, bo auto co sa nekazi je pre mna nezaujimave :roll:
„Až ti bude v životě nejhůř, otoč se ke slunci a všechny stíny padnou za tebe.“ John Lennon

popo
Auto: šíp s krídlom
Kraj: Trnavský

Sobota, 1. Júna 2013, 09:19

Lovec takéto podobné problémy som mal aj ja pobehal som kopec doktorov : neurológ, ušné, očné, CT-čko, brali mi krv, pichali injekcie.Nakoniec mi dali lieky proti točeniu hlavy a adios. Po konzultácii z mojou obvodnou sme prišli na to že to bola úplná vyčerpanosť. V robote som mal od 7.1 do 28.6 (keď mi žena volala sanitku) asi 14 dní voľna, a to som chodil z nočnej (týždeň)na poobednú (týždeň) a hneď rannú.

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Sobota, 1. Júna 2013, 10:09

u nas sa tak robilo normalne...teraz robime od 5:00 do 14:00 a od 14:00 do 23:00...kedysi sme dokonca robili do 23:30...a co chvila(asi od jula) budeme robit aj soboty ranne a poobedne #-o som zvedavy kedy zacnu u nas ludia odpadavat, dokonca cudujem sa ze este drzia bo celu smenu makaju, ziadne postavanie #-o
E36 compact 316i           (||||)(||||)

popo

Sobota, 1. Júna 2013, 10:19

[quote="johnyfly1"]u nas sa tak robilo normalne...

JA som došiel z nočnej 6.20 hod, do postele som sa dostal okolo 6.40 a išiel spať. Lenže 2 mesačnému synovi nevysvetlíš že musím spať tak budíček okolo 11.00-11.30 a o 14.00 som nastupoval na poobednú. Takto určite nerobíte

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Sobota, 1. Júna 2013, 10:24

jj ja chapem ja som len hovoril ako to chodi u nas...robota nici ludi :(
E36 compact 316i           (||||)(||||)

lovec31

Sobota, 1. Júna 2013, 20:15

popo napísal:
Lovec takéto podobné problémy som mal aj ja pobehal som kopec doktorov : neurológ, ušné, očné, CT-čko, brali mi krv, pichali injekcie.Nakoniec mi dali lieky proti točeniu hlavy a adios. Po konzultácii z mojou obvodnou sme prišli na to že to bola úplná vyčerpanosť. V robote som mal od 7.1 do 28.6 (keď mi žena volala sanitku) asi 14 dní voľna, a to som chodil z nočnej (týždeň)na poobednú (týždeň) a hneď rannú.

ahoj...a pocuj..mal si nejake lieky? ako dlho ta to drzalo? mna to drzi uz 17 den...uz je to omnoho lepsie ba dokonca vcera som si myslel ze je uz vsetko ok...ale dnes mam zasa nejake tocenie...a ako ste na to prisli ze to je vycerpanost?

popo

Pondelok, 3. Júna 2013, 08:16

Neurologička mi mali TORECAN to je proti točeniu hlavy. U mňa sa to prejavovalo tak cca 2-3 týždne (z nemocnice som utiekol po 5 hodinách), ale po nejakej dobe sa mi zatočila hlava, hlavne v robote pri manuálnej robote.

Martin318i
Autor témy

Štvrtok, 6. Júna 2013, 07:18

konecne doma, bez chute na jedlo :( troska odychneme a ideme robit inzerat na auto, financna situacia nepusti, aspon bude dobry pocit ze auto splnilo ucel jak spokojnosti tak pomoci prezit tento kapitalizmus :roll:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 217 neregistrovaných