... všetko o BMW ...
serwo napísal:Ked kabelaz to nie je, ballast tiez nie, parabola nie, neni to para? Nemas ubytok chladiacej?
tomikelly napísal:Už jedine dole hmlovka alebo potom ešte pomocný ventilátor ale ten je v strede auta a myslím že káble tam idú zo strany spolujazdca ale možno idú okolo vodičovej strany to už neviem. Ešte AUC senzor je niekde v predu ale ak to ide výslovne od svetla tak potom neviem.
BTW netreba to podceniť. Mne sa tiež dymilo z dverí a zhorela mi tam kabeláž. Všetko šlo ako malo. Ale kábel čo som z tade vybral by so nedal ani na zvonček k bráne totálne stečená izolácia a obhorené niektoré žily.
Takže skús to skontrolovať. Ak sa to stále škvarí tak je to dosť zaujímavé lebo podľa mňa pri skrate by mala odísť príslušná poistka ale napr u mňa to spôsoboval alarm ktorý bol domontovaný a asi nešiel cez poistku. Takže ak to stále niekde napr. skratuje tak zapoj k baterke k jednému pólu ampérmeter do série a vyťahuj poistky postupne ak máš veľký odber tak keď vytiahneš poistku postihnutej veci mal by výrazne klesnúť. Robí to aj keď nie je naštartované auto?? Lebo ťahať poistky z naštartovaného auta to by som radšej riešil inak..