... všetko o BMW ...
MAX 38 napísal:Keby som vedel aspon trochu nemecky a nezdalo sa mi to take zlozite,tak by som kupu auta riesil tiez cez nemecko.Takze mi ostava len dlhy,alebo sa spolahnut na nase Slovensko,plne"OBCHODNIKOV" s autami
.
MAX 38 napísal:http://www.autorubik.sk/legislativa/nove-registracne-poplatky-pri-prihlaseni-vozidla/ -dakujem za vsetkych,pan premier.
MAX 38 napísal:Zas na druhej strane za tych,dajme tomu 1300e-1400e co ma bude stat dovezenie a prihlasenie auta mozem mat napr.:chipnuty motor(MM racing)+3vrstvovo vylestenu karoseriu+kompletny repas interieru+vymenene niektore ramena(capy)+geometriu(predok,zadok)+vymena oleja,vsetkych filtrov+diagnostika a este mi ostane aj na dialnicnu znamku,plnu nadrz+vonavy stromcek![]()
![]()
.
MAX 38 napísal:S prvym a tretim bodom naprosto suhlasim,ale co sa tyka druheho bodu,tam si dovolim trosicku oponovat,kedze som tak trochu zaskoleny na lestenie karoserii.Lak na aute(ale zalezi aj na znacke,no bavime sa tu o BMW) vydrzi urcite 2-3 cykly lestenia,kde jeden cyklus sa rovna trom bruseniam s tromi roznymi pastami s rozne silnym ucinkom.Samozrejme zalezi aj na tom v akom je stave karoseria,aku namerame hrubku farby s lakom ale hlavne zalezi na tom aky zrucny a skuseny je detailer, ktory to robi. No ale to je uz fakt na inu temu.
MAX 38 napísal:Zas na druhej strane za tych,dajme tomu 1300e-1400e co ma bude stat dovezenie a prihlasenie auta mozem mat napr.:chipnuty motor(MM racing)+3vrstvovo vylestenu karoseriu+kompletny repas interieru+vymenene niektore ramena(capy)+geometriu(predok,zadok)+vymena oleja,vsetkych filtrov+diagnostika a este mi ostane aj na dialnicnu znamku,plnu nadrz+vonavy stromcek![]()
![]()
.
PeqpeK napísal:
a potom ti mozu tie prachy chybat na repas prevodovky, nove turbo, vstreky a ine...
a tie ostatne veci by si zase riesit nemusel :) (nemecke cesty)