Tak ja som mu len radil v ramci jeho moznosti. Vidim, ze nechce nejako extra investovat do toho.
Co sa tyka mojich svetiel, tak mam fungl nove Hella H7+H7 so sosovkou + 2x HID a svietia o mnoho lepsie v porovnani s povodnymi ziarovkami, ci uz dialkove alebo stretavacky. U dialkovych bolo trochu otravne cakat, kym dosiahnu plny svetelny efekt, ale to som uz vyriesil vymenou za kvalitnejsie ballasty a startuje mi to rovnako ako mam na kamione stresne dialkove. Prvy "studeny" start tak 3 sekundy a dalsie uz hned. A to, ci tym trpia ziarovky, neviem. Nechajme sa prekvapit. Ale napr. s kamionom jazdim min. 2 roky a este stale funguju a kolega na Transporteri ma na maske tiez tie extra dialkove a vravel, ze zatial ziarovky nemenil a ma ich uz zhruba 5 rokov.
Ostrekovace mam, ale gyro chyba, to je pravda...

Svetla su vsak dobre zostelovane, STK-ckou som presiel, takze vsetko v poradecku.
Btw, tu v Norsku je to velky hit pouzivat tie extra dlhe svetla (vid obr.). No v zivote by som si take daco na BMW nedal a pochybujem, ze aj na nejake ine auto, tak si radsej hodim HID do dialkovych. Takisto je tu velkym hitom nacpat xenony, kam sa len da. Ved preto uz ma caka posledna sada v krabici pre hmlove svetla.
Na foto je E46, ale videl som take lampy aj na 5er a aj na 7er.

- 26_1753186262_xl.jpg (78.34 KiB) 516 zobrazení