... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
ROKI49
Autor témy
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Re: Check lowbeam light

Utorok, 9. Apríla 2013, 20:35

konkretne sa mi to dnes stalo druhy krat.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

serwo
Auto: E39 528iA
Kraj: Trnavský

Streda, 10. Apríla 2013, 19:37

No ja mam tiez od vyroby halogeny a dal som tam HID sady. Check funguje normalne (ale ja mam len low instrument cluster) a chybu mi nehlasi, takze v tom problem nebude. Ale ak by sa mi vypalila vybojka, tak to urcite bude hlasit chybu, lebo ked som tam nemal ziarovky, tak ma to upozornilo, cize checkctrl mam aktivny. Takze vypinat ho je hovadina.

Ak sa ti to deje len na tej pravej strane, tak jednoducho zamen vybojky a tym vylucis, ci je zla. Ak sa ti to stane znova na tej istej strane, prehod ballasty a ak sa to bude znova opakovat na rovnakej strane, skontroluj si kabelaz. Ak by ti aj odisiel ballast, tak pri HID sade to nie je az taka horibilna polozka.
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!

EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87

dufson
Auto: ex-bmw e39 530d
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 11. Apríla 2013, 14:59

Ja som mal ten isty problem, ze niekedy nenaskocil xenon ale neriesil som to len som vzdy na novo vypol zapol a nakoniec mi odisiel starter xenonu cca po 2 mesiacoch , vymenil som a uz je to v pohode

PetoK
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 11. Apríla 2013, 15:09

Serwo... nič v zlom,ale neraď tu luďom kktiny... to že máš 528i predFL, znamená že máš lampy bez optiky a dať si tam 2x HID aj do dialkových je total nezmysel... #-o neznášam takýchto ludí, čo oslňujú jak prasa... v tých dialkových tie výbojky musia mať radosť z častého zapínania... a nehovoriac o nepríjemnom efekte keď čakáš kým sa rozsvietia..
Ak chceš xenon treba vymeniť celé lampy a urobiť to ako treba, s výmenou LCM, dorobením gyro a ostrekovačov.

Sorry, ale na to ako si tu dlho, a predtým si mal E66, by si mal mať troška iné vedomosti a iný prístup... :!:

serwo
Auto: E39 528iA
Kraj: Trnavský

Sobota, 13. Apríla 2013, 13:31

Tak ja som mu len radil v ramci jeho moznosti. Vidim, ze nechce nejako extra investovat do toho.

Co sa tyka mojich svetiel, tak mam fungl nove Hella H7+H7 so sosovkou + 2x HID a svietia o mnoho lepsie v porovnani s povodnymi ziarovkami, ci uz dialkove alebo stretavacky. U dialkovych bolo trochu otravne cakat, kym dosiahnu plny svetelny efekt, ale to som uz vyriesil vymenou za kvalitnejsie ballasty a startuje mi to rovnako ako mam na kamione stresne dialkove. Prvy "studeny" start tak 3 sekundy a dalsie uz hned. A to, ci tym trpia ziarovky, neviem. Nechajme sa prekvapit. Ale napr. s kamionom jazdim min. 2 roky a este stale funguju a kolega na Transporteri ma na maske tiez tie extra dialkove a vravel, ze zatial ziarovky nemenil a ma ich uz zhruba 5 rokov.

Ostrekovace mam, ale gyro chyba, to je pravda... :oops: Svetla su vsak dobre zostelovane, STK-ckou som presiel, takze vsetko v poradecku. :D

Btw, tu v Norsku je to velky hit pouzivat tie extra dlhe svetla (vid obr.). No v zivote by som si take daco na BMW nedal a pochybujem, ze aj na nejake ine auto, tak si radsej hodim HID do dialkovych. Takisto je tu velkym hitom nacpat xenony, kam sa len da. Ved preto uz ma caka posledna sada v krabici pre hmlove svetla. :wink:

Na foto je E46, ale videl som take lampy aj na 5er a aj na 7er.
26_1753186262_xl.jpg
26_1753186262_xl.jpg (78.34 KiB) 517 zobrazení
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!

EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87

Pežot

Sobota, 13. Apríla 2013, 13:37

Ja ináč tiež premýšľam nad tým, že by som naložil HID sadu do diaľkových :-k :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 19 neregistrovaných