Nedeľa, 31. Marca 2013, 16:49
Dnes cesta z Kosic smerom na Sacu.Idem si okolo Polova po ceste pre motorove vozidla (povolena 60-ka) v lavom pruhu asi 65kmh,policajti v pravom 60kmh,cize som ich obehol a chcel som sa zaradit do praveho,no pozeram a oni su uz na mojej urovni,tak som pridal a zas som ich obehol,no oni ma zas dobehli a drzali sa na mojej urovni,tak to pokracovalo az do 75kmh.Potom si vsimli ze nemam pas,obehli ma cez pravy pruh a zastavili.Vystupili dvaja asi tridsatrocni.Zacali s tym ze som prekrocil rychlost nad 10kmh v obci.Vysvetlil som im ze obec zacina az za zakrutou kde je znacka "Polov" a spytal som sa ci maju zaznam,tak zacali s tym ze som nemal pas,povedal som im ze som ho mal a videli to vsetci ktorych mam v aute.Potom chceli lekarnicnu a lepiacu sadu.Nakoniec konecne nasli chybu,vsimli si ze mi nesvieti jedno svetlo osvetlujuce zadnu spz-ku a ze mi za to zabavia papiere a znacky,tak som sa zasmial a hovorim ze na najblizsej benzinke si to opravim.Asi 3x mi zopakovali ze bmw neznamena ze mozem porusovat predpisy,oboznamil som ich s cenou sestrocnej E90-ky.Chceli aby som zaplatil pokutu 60e.Povedal som ze nevidim dovod na pokutu.Oni na to,ze ma predvolaju,hovorim ze rad pridem.Zapisali si meno, spz a isiel som prec...