... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 17
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Anubis-artS
Auto: Seat Ibiza FR 2016
Kraj: Banskobystrický

Re: POLICIA a pokuty

Streda, 20. Marca 2013, 00:24

dostal som už pár krát pokutu, vždy som bol slušný, priznal som chybu ... a vždy mi dali najnižšiu akú mohli dať .... so slušnosťou človek ďalej zájde a nedebatuje potom s nimi 20 minút :thumbup:
Obrázok
Seat Ibiza FR 2016
Ex: BMW e90 320i M-packet
Ex: BMW e46 320d

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Streda, 20. Marca 2013, 00:45

to neplati vzdy, ja som dennodenne jazdil po jednej a tej istej trase 3 roky do prace, prestahoval som sa a po pol roku som isiel zhodou okolnosti za tmy po tej trase nevsimajuc si nejako extra znacky sak naco, svine yebli do 3 metrovej vysky kde mi nemali svetla sancu zasvietit tabulu zakaz odbocenia v pravo kam som ja odbocil, slusne som sa s policajtom rozpraval, chybu som si uznal ze som bol nepozorny ale ajstak to bolo na pokutu, to ze tam mala byt tabula o zmene organizacie dopravy ako vzdy na inych usekoch byva nehovorim ale ze by tam stali 2 policajne hliadky za sebou a obe kasirovali za to iste je uz prilis... su to obyc kurvy ajked to co robia maju nakazane su to kurvy

Asvo41
Auto: BMW 520d E60 lci
Kraj: Žilinský

Streda, 20. Marca 2013, 08:41

tiež som toho nazoru že treba byť slušny vždy nie len pri policii zo slušnosťou ďalej zajdeš aj vybaviš
ale u policajtoff mi slušnosť zatial nepomaha :lol:
Obrázok

PRÍBEH - Moja e60

Pežot

Streda, 20. Marca 2013, 08:51

Raz ma zastavili a policajt (na odpocivadle) sa pyta... Vas sem poslal policajt z dialnice? A ja mu na to, nie panenka maria ... sa zacal smiat a pustil ma dalej :lol:

Matty110R
Auto: Škoda110R, BMW E30

Sobota, 23. Marca 2013, 19:08

mna zastavili na E30 zatial 5 krat, (vacsinou ma zastavuju lebo vidia stare auto) a stoho som dostal pokutu len 2x po 20e, raz som isiel po meste trochu rychlejsie a to sa zamnou rozbehli a dost im to trvalo, ma zastavili dali mi len fukat lebo nemali nastastie radar a pustili ma dalej. Jedna stych pokut bola zato ze som si skratil cestu na obchadzke bez povolenia na prejazd (cez Vinosady) tam mi dali za 20 a este ma upozornil ze mam vacsie disky(15") ze si ich mam dat zapisat ked su origo... Druha pokuta bola v TT to si ma vyslovene vyčekovali ze mam stare auto a uz len majaky zamnou, nemal som administrativnu stk nastastie som ich ukecal na 20e ze som mlady bez prace a ze je tazka doba.

Nemam rad ked zastavuju stare auta :x ale vacsinou som stretol vpohode policajtov jedny sa ma pytali prečo mam znaky zo Saabu tak som im vysvetlil ze to je Alpina :mrgreen: a este sa na vykon pytali tak som im povedal ze to je 318 iba 105 koni.

fredy kruger
Auto: E90
Kraj: Košický

Nedeľa, 31. Marca 2013, 16:49

Dnes cesta z Kosic smerom na Sacu.Idem si okolo Polova po ceste pre motorove vozidla (povolena 60-ka) v lavom pruhu asi 65kmh,policajti v pravom 60kmh,cize som ich obehol a chcel som sa zaradit do praveho,no pozeram a oni su uz na mojej urovni,tak som pridal a zas som ich obehol,no oni ma zas dobehli a drzali sa na mojej urovni,tak to pokracovalo az do 75kmh.Potom si vsimli ze nemam pas,obehli ma cez pravy pruh a zastavili.Vystupili dvaja asi tridsatrocni.Zacali s tym ze som prekrocil rychlost nad 10kmh v obci.Vysvetlil som im ze obec zacina az za zakrutou kde je znacka "Polov" a spytal som sa ci maju zaznam,tak zacali s tym ze som nemal pas,povedal som im ze som ho mal a videli to vsetci ktorych mam v aute.Potom chceli lekarnicnu a lepiacu sadu.Nakoniec konecne nasli chybu,vsimli si ze mi nesvieti jedno svetlo osvetlujuce zadnu spz-ku a ze mi za to zabavia papiere a znacky,tak som sa zasmial a hovorim ze na najblizsej benzinke si to opravim.Asi 3x mi zopakovali ze bmw neznamena ze mozem porusovat predpisy,oboznamil som ich s cenou sestrocnej E90-ky.Chceli aby som zaplatil pokutu 60e.Povedal som ze nevidim dovod na pokutu.Oni na to,ze ma predvolaju,hovorim ze rad pridem.Zapisali si meno, spz a isiel som prec...

Pežot

Nedeľa, 31. Marca 2013, 20:40

:mrgreen: =D> :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrázok

fox1k
Auto: BMW

Nedeľa, 31. Marca 2013, 22:22

viem že videá patria inde, ale tu sa to hodí, typický vygumovaný policajt bez argumentov
[youtube]9i25p1k48zk&sns=fb[/youtube]

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Piatok, 5. Apríla 2013, 11:04

Pežot napísal:
:mrgreen: =D> :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrázok

Toto by chcelo nechat vytlacit ta zo 200 krat a prelepovat na autach odstavenych vonku :D
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

Wincik
Auto: BMW 325 TDS

Piatok, 5. Apríla 2013, 18:30

...kurva...mne ide....v nedeľu v noci...pokuta za rýchlosť.....a dnes ...na aute som mal zimáky už po smrti...tak som ich dopálil na vedľajšej ceste......a dva krát som sa otočil dookola....a videli ma policajti samozrejme....takže som fajne zaplatil...a spokojný som maximálne :D ......ja hlava sprostá ](*,) ](*,) ](*,)

reVo
Auto: e36 328i/e90 330xi
Kraj: Prešovský

Piatok, 5. Apríla 2013, 19:40

kolko si zacvakal za palenie gum? Rozmyslal som, ze sa pojdem posmykat, ked konecne zmizol sneh, ale teraz je vsade policajtov jak hub po dazdi ](*,)
BMW e36 328i coupe (Avusblau M-packet) a E90 330xi (Monacoblau) - príbeh

Pežot

Piatok, 5. Apríla 2013, 20:32

Veď ale musíš podať vysvetlenie ako tuto M.Roberto ... že vlastne je to ropný produkt, či už guma alebo asfalt a teda za svoje peniaze opravuješ štátne komunikácie :D ... policajt o tom piču vie tak by ostal kukať ako puck :lol: :lol: :lol:

Wincik
Auto: BMW 325 TDS

Piatok, 5. Apríla 2013, 20:41

no cvakol som 30 eur..( som veľmi spokojný že len toľko...nakoľko ked policajt videl tie moje zadné gumy z ktorých už trčali drôty...tak sa vyhrážal že mi zoberie technický...značky...a tuším že spomenul aj vodičák....k tomu ešte 100 eur pokuty ...no nazdar ) ..za pálenie gúm a hodiny....( na križovatke tvaru T.. ) ako chápem za čo som dostal pokutu....jazda v protismere...a hodiny na križovatke...no... ..moja demencia je nevýslovná ](*,) neskor dám aj video...z incidentu :)

Pežot

Piatok, 5. Apríla 2013, 20:42

Si mal povedať, že to máš pár dní a že si dostal šmyk :mrgreen:

FastHaly
Kraj: Košický

Piatok, 5. Apríla 2013, 21:26

ja som tak v zime dostal na opustenom parkovisku o pol noci 20 eur za šmýkanie, ale zas na druhú stranu minule aj s GoPro kamerou na boku cez mesto a keď ma zastavili tak ma len upozornili ,poučil som sa a prestal na tú noc :thumbup:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 17

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 208 neregistrovaných