... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Triple napísal:mna zastavily dvakrat aj to raz za prekročenie rýchlosti o 10km a to bolo za 1000 a druhýraz za svetla,mal som len parkovačky a nevšimol som si to pri vysvietenom meste tak ma hned čaply a zjednal som to z 2000 na 500,bolo to o 4:00 tak asi už boly unaveny,aj to by si nevšimly ale mal som modre parkovačky tak preto,vraj keby boly dopravaci tak mi beru techničak za tie žiarovky
fuhrer napísal:nedavno dostal kamos pokutu 2000 pretoze mal gumy 13tky na 55 miesto predpisanych 80 na skodovke, mlady fizel cerstvo vyprdnuty zo skoly sa nedal zlomit a nechcel sa ani dohodnuta to nebol kamos drzy k nemu len mu povedal ze to je sebevrazda na 80tkach a este ze nech si zavola odtahovku lebo auto nesplna technicky stav, daj sem blok a frcal dalej, mlady chalan co si konecne kupil nejake to vozenie za nasetrene peniaze a zastavi ho taky blb
Max-Max napísal:ano.. da sa to mierne ojebat ked hodnoverne dokazes nejakym dokaldom ze mas problem s ocami a pottrebujes to kvoli zraku, ale prilis vela policajtov na to neskoci.
snoo napísal:aj to som skusal isty cas, ale prd platne. ak mam problem so zrakom nemam co robit za volantom bola odpoved kazdeho policajta s tym, ze takyto papier od lekara si mozem .. jedina mozna alternativa ako mat folie na prednych oknach je prihlasit auto na znacky ineho statu kde to je schvalene
Max-Max napísal:a tuto informaciu mas aj tak odo mna